«Αν ήξερα ότι ο κόσμος με στήριζε στο Survivor, θα…»

Survivor

"Ο δρόμος που πήρα ήταν μοναχικός. Ήμουν πολύ απομονωμένος".

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, έξι μήνες μετά το τέλος του Survivor που του χάρισε έξτρα δημοσιότητα, μιλάει από καρδιάς για το reality επιβίωσης, στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου.

[dfp_ads id=236982]

«Το Survivor είναι τεράστια εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή! Προσπαθώ να μην αφήνω τον χρόνο να περνάει χωρίς να κάνω πράγματα, στενοχωριέμαι να πετάξω φαγητό όταν περισσεύει. Γενικά αποζητώ την ποιότητα και στην καθημερινότητά μου και στις σχέσεις μου γενικά.

Έχασα 20 κιλά. Η πείνα συνηθίζεται. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά από κάποια στιγμή και μετά κλείνει το στομάχι. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Πραγματικά υπήρχαν στιγμές που όλοι φτάσαμε πολύ κοντά στην παράνοια! Όλοι περάσαμε από αυτό το στάδιο. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Ο χρόνος ήταν ατελείωτος όταν δεν είχαμε αγωνίσματα».

Ο δρόμος που πήρα στο Survivor ήταν μοναχικός

Σε ό,τι αφορά το μοντάζ και όσα επέλεγε η παραγωγή να δείχνει στους τηλεθεατές, ο «Σφάχτης της Καρύδας»… σφάζει με το γάντι: «Η αλήθεια βγήκε! Δεν είδατε κάποιον να βγάζει μια εικόνα εντελώς διαφορετική από την πραγματικότητα. Και λίγο πολύ αυτά που είδατε έγιναν και κάπως έτσι ήταν και οι χαρακτήρες! Εγώ προσπαθούσα να είμαι ο εαυτός μου και αυτό μου στοίχισε μέσα στο παιχνίδι. Ο δρόμος που πήρα ήταν μοναχικός. Και δεν ήξερα ότι ο κόσμος με στηρίζει. Αν το ήξερα, θα ήταν πολύ πιο εύκολο… Ενιωθα πολύ απομονωμένος, αλλά, από την άλλη, όταν δεν ταίριαζα με κάποιον, δεν μπορούσα να κάνω παρέα. Είμαι αυθόρμητος και αυτό κάποιες φορές ενοχλεί.

Γιάννης Σπαλιάρας

Το ότι ήμουν πιο αναγνωρίσιμος από τους άλλους και γι’ αυτό οι συμπαίκτες μου αντιδρούσαν το έχω δει να το γράφουν πολλοί στο twitter. Οτι, δηλαδή, με ζήλευαν και με έβλεπαν ανταγωνιστικά. Το έχω σκεφτεί. Μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά.

Δεν θα ξαναπήγαινα. Αυτές οι εμπειρίες είναι για μία φορά στη ζωή. Δεύτερη φορά και αφού δεν θα υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης, δεν θα είναι τόσο συναρπαστικό. Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο μετά το Survivor είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχω ζήσει στη ζωή μου και την καριέρα μου! Αυτό κρατάω».