«Ήθελα να χωρίσω από τη δεύτερη μέρα του γάμου μου»

γάμος

«Ένα χρόνο κόντεψα να βγάλω τον καρκίνο».

Την Άντζελα Δημητρίου φιλοξενεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 4:30 από το MegaOne Κύπρου. Η τραγουδίστρια εξομολογείται στην εκπομπή για….

…το γάμο της που απέτυχε:

Το μοντέλο του άντρα που ήθελα ήταν να είναι ειλικρινής και να μην είναι παρτάκιας. Έδωσα δύο φορές ευκαιρία σε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν άξιζε. Αλλά είχα κάποιες πιέσεις από το παιδί μου που μου έλεγε «έλα βρε μανούλα μου να κάνουμε μια οικογένεια». Της είπα «άντε βρε Όλγα μου να το κάνουμε». Κι όμως εμένα μου στοίχισε πολύ ακριβά και μου έκανε πάρα πολύ κακό. Ήθελα να χωρίσω από τη δεύτερη μέρα του γάμου μου. Αλλά ως παιδάκι βγήκα στην τηλεόραση και είπα «επιτέλους παντρεύτηκα». Δεν ήταν όμως αυτός που περίμενα. Αλλιώς μου παρουσιάστηκε στους πέντε μήνες πριν παντρευτούμε και αλλιώς μου βγήκε μετά. Ένα χρόνο κόντεψα να βγάλω τον καρκίνο. Ένα χρόνο έκανα υπομονή. Πέρασε πολλά το παιδί μου, με ψυχολογικά, ένα χάλι.

…το «ουδείς άσφαλτος»:

Η λέξη «άσφαλτος» στο τέλος βγήκε ότι υπάρχει. Είχα πει «ουδείς άσφαλτος». Πες ότι κάπου γράφει είδη υγιεινής διατροφής. Τι σημαίνει; Ότι τρώω πλακάκια; Σε παρακαλώ πάρα πολύ θα τρελαθούμε. Πουλάω και πρέπει να έχουν κάτι να πουν. Εγώ δεν είμαι γατούλα όμως, εγώ είμαι αντράκι. Το άσφαλτος το είπα τυχαία σωστά. Εγώ δεν έχω πει ότι έχω βγάλει γυμνάσιο ή λύκειο, είμαι τελειόφοιτη δημοτικού. Αλλά άμα σε βάλω απέναντί μου μπορώ να σου βγάλω το σχολείο της ζωής. Αυτό σπούδασα εγώ. Βάλε έναν μαθηματικό να τραγουδήσει, μπορεί;