Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει ως χόμπι τον …αργαλειό!

«Είναι κάτι που με ταξιδεύει, έχει αυτόν τον καταπληκτικό ήχο... τακ -τουκ...»

Ένα ασυνήθιστο χόμπι για τις μέρες μας επέλεξε να έχει η Μαρία Κατσανδρή. Η ηθοποιός σκεπτόμενη το μέλλον, όταν δεν θα μπορεί να βρίσκεται πλέον επί σκηνής, αποφάσισε να επιλέξει αυτό το χόμπι για να περνά τις ώρες της. Αυτό εκμυστηρεύτηκε στην συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού.

katsandri

[dfp_ads id=236982]

Έχετε δοκιμάσει να ασχοληθείτε με κάτι άλλο εκτός από την υποκριτική; «Όχι… Υφαίνω στον αργαλειό, είναι το χόμπι μου. Είπα κάποια στιγμή: «Τι θα γίνω άμα μεγαλώσω και δεν μπορώ να σταθώ επάνω στη σκηνή;» Έτσι, είπα ότι θα γίνω υφάντρα. Πήγα σε μια δασκάλα, έμαθα αργαλειό και είναι ένας τρόπος εξαιρετικού διαλογισμού.»

Είναι ένα τεράστιο εργαλείο ο αργαλειός, έχει μεγάλο όγκο. Έχετε δικό σας; «Είναι ένα… δωμάτιο ολόκληρο. Έχω στο σπίτι μου αργαλειό. Έχω κάνει διάφορα υφαντά στον αργαλειό, ριχτάρια… κάθομαι ώρες. Δίνω πολλά από αυτά που υφαίνω στους φίλους μου. Είναι πολλά από αυτά που υφαίνω στους φίλους μου. Είναι κάτι που με ταξιδεύει, έχει αυτόν τον καταπληκτικό ήχο… τακ -τουκ, που αν παράλληλα έχεις και κάποια άλλη μουσική, είναι ταξίδι.