Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Η συμφωνία που έκαναν στη νέα πραγματικότητα της ζωής τους

χωρισμός Λιάγκα Σκορδά

Μετά την κοινή τους απόφαση να δώσουν τέλος στον γάμο τους, θα βιώσουν για πρώτη φορά την αλλαγή που έχει επιφέρει ο χωρισμός τους.

Ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά που έπεσε σαν βόμβα πριν από μερικές εβδομάδες έφερε, όπως ήταν αναμενόμενο, σημαντικές αλλαγές στη ζωή του Γιώργου και της Φαίης. Οι δυο τους δεσμεύτηκαν, ωστόσο, να μην επηρεαστεί η ζωή του 5χρονου Γιάννη και του Δημήτρη που είναι 2,5 ετών. Έτσι κάνουν ότι μπορούν ώστε να βλέπουν τα πρόσωπα των γιων τους χαμογελαστά.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στη Reallife, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν παρών στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της Βουλιαγμένης. Οι οικογενειακές φωτογραφίες μετά το στόλισμα του σπιτιού ήταν απαραίτητες, με τον μικρό Γιαννάκη να αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου.

Για το διάστημα των γιορτών έχουν συμφωνήσει ο Γιάννης και ο Δημήτρης να περάσουν τα Χριστούγεννα με τη μητέρα τους, τη γιαγιά και τον παππού στο Κιλκίς. Αμέσως μετά ο πρωτότοκος γιος τους θα φύγει για ταξίδι με τον πατέρα του. Δεν θα καταφέρει να έχει μαζί του και τον μικρό του γιο, καθώς είναι ακόμη σε ηλικία που έχει την απόλυτη ανάγκη της μητέρας του. Κάπως έτσι θα κυλήσουν οι φετινές γιορτές, οι οποίες είναι οι πρώτες της νέας πραγματικότητας, που τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθούν να κάνουν τη μετάβαση όσο πιο ανώδυνα γίνεται για όλους τους.