Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν μου αρέσει αυτό που έκανε ο Μέμος Μπεγνής»

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Όσον αφορά στην τοποθέτησή του, το μόνο που θα πω είναι πως άλλοι ηθοποιοί…».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα και μίλησε μεταξύ άλλων για τα όσα είπε για τον ίδιο ο Μέμος Μπεγνής.

[dfp_ads id=236982]
Ακούστηκαν διάφορα σχόλια για τη συμμετοχή σου. Σε στεναχώρησαν;

Όχι. Παρακολουθώ όσα λέγονται και γράφονται για να έχω μια σφαιρική εικόνα. Κρατάω μόνο τις αντικειμενικές κριτικές και αυτές των ανθρώπων που έχουν τη γνώση και την πείρα να κρίνουν. Κράτησα την άποψη αρκετών ανθρώπων του χώρου, που είπαν «ας δούμε και ας κρίνουμε μετά». Δεν μπήκα στο Τατουάζ ως νικητής του Survivor, αλλά ως ένας άνθρωπος που κάνει μια συνεργασία για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είμαι ηθοποιός και λειτουργώ με σεβασμό απέναντι σε όλους τους συνεργάτες μου ηθοποιούς.

Πώς σε υποδέχθηκε το καστ της σειράς;

Με μια μεγάλη αγκαλιά, ζεστασιά και ομαδικό πνεύμα, που με κάνουν να θέλω κάθε μέρα να πάω στη δουλειά. Ανυπομονώ για τα γυρίσματα.

Μαλλιά κουβάρια Μπεγνής με Γεωργίου για τον Ντάνο! Σκληρή απάντηση του σκηνοθέτη…

Υπήρξε μια σκληρή τοποθέτηση του Μέμου Μπεγνή. Έχεις να απαντήσεις κάτι;

Όχι, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Δεν μου αρέσει αυτό που έκανε, για έναν λόγο: Άσκησε κριτική σε κάποιον που δεν τον γνωρίζει. Εγώ λοιπόν δεν θα κάνω το ίδιο.

Ως ηθοποιός πώς σου φαίνεται;

Μου αρέσει ως τηλεθεατής, αλλά δεν είμαι ειδικός να κρίνω τη δουλειά του. Όσον αφορά στην τοποθέτησή του, το μόνο που θα πω είναι πως άλλοι ηθοποιοί, που έχουν πείρα όπως κι εκείνος, προτίμησαν να μου δώσουν μια συμβουλή παρά να κρίνουν το ξεκίνημά μου.