Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η απομάκρυνσή μου από τους Μαχητές, η περιθωριοποίηση…»

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Αν με ρωτάς, επίσης θα σου πω ότι δεν νιώθω πως έχω κάνει κάτι σπουδαίο για να με υποδέχονται με αυτόν τον τρόπο. Αλλά το «ευχαριστώ» είναι λίγο».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα και μίλησε μεταξύ άλλων για τον χαμό που γίνεται γύρω από το όνομά του.

[dfp_ads id=236982]

Γιώργο, γιατί γίνεται τόσος χαμός γύρω από εσένα; Έχεις καταφέρει να δώσεις μια λογική εξήγηση;

Νομίζω ότι ταυτίστηκε ο κόσμος μαζί μου εξαιτίας όσων βίωσα μέσα στο παιχνίδι. Η απομάκρυνσή μου από τους Μαχητές, η περιθωριοποίηση, η τάση όλων μας να υποβιβάζουμε τον άλλον, όλα αυτά μέτρησαν πολύ. Ο θεατής είπε: «Αυτά που περνάει εκεί μέσα, τα έχω περάσει κι εγώ». Και κάπως έτσι ταυτίστηκε. Αν με ρωτάς, δεν νιώθω star, δεν νιώθω celebrity. Τίποτα απ’ όλα αυτά. Όλον αυτόν τον καιρό γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά. Εγώ θα δανειστώ τη γνωστή ρήση: «Οι απόψεις είναι σαν τις κωλ….πιδες. Όλοι έχουμε από μία». Ναι, με υποδέχτηκαν θερμά στο νησί μου. Ίσως γιατί το αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αν με ρωτάς, επίσης θα σου πω ότι δεν νιώθω πως έχω κάνει κάτι σπουδαίο για να με υποδέχονται με αυτόν τον τρόπο. Αλλά το «ευχαριστώ» είναι λίγο. Δεν φτάνει μια ζωή για να ευχαριστώ τον κόσμο.

Δείτε εδώ περισσότερα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!