Γιάννης Λοβέρδος: Τι έτρωγε πριν πάρει την απόφαση να αδυνατίσει;

Γιάννης Λοβέρδος

Δείτε τι είπε ο γνωστός δημοσιογράφος!

Στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Λοβέρδος που αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι έτρωγε, πριν ξεκινήσει τη δίαιτα, με την οποία έχει χάσει 100 κιλά.

Τι τρώγατε δηλαδή μέσα σε μία μέρα;

Θα σου πω τι μπορεί να έτρωγα μέσα σε ένα βράδυ, την ώρα που καθόμουν στον καναπέ: δύο πίτσες οκτώ κομματιών η κάθε μία, ένα μεγάλο μπουκάλι κόκα κόλα και μετά δύο ή τρεις πάστες.

Επικίνδυνες δίαιτες έχετε κάνει;

Δοκίμασα και κάποιες από αυτές στο παρελθόν, χωρίς αποτέλεσμα. Η πρόκληση ήταν πάντα μεγάλη.

Τι εννοείτε;

Περνούσα από έναν φούρνο κάτω από γραφείο μου και ήθελα να πάρω πέντε τυρόπιτες μαζί. Πέρασα πάλι προχθές να πάρω έναν καπουτσίνο και θυμήθηκα ότι, όταν ήμουν παχύσαρκος, ερχόμουν σε αυτόν τον φούρνο και αγόραζα για μεσημεριανό: ένα γεμιστό τσουρέκι σοκολάτα, δύο σάντουιτς με μπέικον και αβγό, δύο τυρόπιτες και δύο πεϊνιρλί. Έπαιρνα δηλαδή γύρω στις 5.000 θερμίδες την ημέρα μόνο από το μεσημεριανό μου. Επίσης, κάποτε υπέφερα αν έβλεπα την τυρόπιτα και δεν μπορούσα να την αγοράσω λόγω δίαιτας. Πονούσαν τα πάντα μέσα μου. Τώρα το έχω δει πιο ψύχραιμα, ίσως γιατί είμαι περισσότερο αποφασισμένος. Έχω ακόμα στο μυαλό μου το φαγητό, αλλά όχι τόσο έντονα.