Γιάννης Δρυμωνάκος: Η αλήθεια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το κλέψιμο φαγητού στο Survivor

Γιάννης Δρυμωνάκος

"Μου είπαν ότι είναι μια κοπέλα που έκανε το πρωινό στον Alpha. Τον πρώτο καιρό βλέπαμε ότι όλα τής φαινόντουσαν πολύ περίεργα".

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος έκανε βουτιά στα βαθιά του Survivor και επέστρεψε στην Ελλάδα με πολλές εμπειρίες. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση εξομολογείται για πολλά στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Ποιανού διάσημου το όνομα χρειάστηκε να ψάξεις στο Google επειδή δεν ήξερες ποιος είναι;

Πολλών, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση.

Δηλαδή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν την ήξερες;

Όχι, δεν ήξερα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν μπω στο παιχνίδι. Μου είπαν ότι είναι μια κοπέλα που έκανε το πρωινό στον Alpha.

[dfp_ads id=236982]

Η Σπυροπούλου είναι τόσο απλή όσο φαίνεται μπροστά στις κάμερες;

Εκεί μπαίνεις στη διαδικασία να είσαι απλό παιδί. Τον πρώτο καιρό βλέπαμε ότι όλα τής φαινόντουσαν πολύ περίεργα. Ότι κρύωνε, ότι δεν μπορούσε να ζεσταθεί, ότι πεινούσε. Αν έχεις μάθει αλλιώς, μπορεί το σοκ να είναι ακόμα πιο μεγάλο. Αλλά τεράστιο respect που, ενώ δεν είναι μαθημένη σε τέτοιες καταστάσεις και δεν είναι αθλήτρια, βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι.

Ένας urban legend λέει η Σπυροπούλου είχε μακιγιάζ μαζί της.

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Είχατε συζητήσει με την ομάδα σου πώς θα μπορούσατε να κλέψετε φαγητό;

Ξέραμε ότι υπάρχει ένα διπλανό χωριό, αλλά φέτος ήταν τέτοια η φύλαξη από τους ανθρώπους της παραγωγής που δεν μπορούσες να κάνεις οτιδήποτε ή να φύγεις. Σχεδόν στρατός. Ήταν γύρω στους 15 φύλακες που φρουρούσαν τον χώρο 24 ώρες το 24ωρο.