Η Φαίη Σκορδά διαψεύδει όλες τις φήμες…

Φαίη Σκορδά

Η πραγματικότητα κινείται κόντρα στις φήμες που "φουντώνουν" το τελευταίο διάστημα...

«Όχι, δεν ισχύει. Δεν αναζητεί σπίτι ούτε στην Κηφισιά ούτε στο Μαρούσι, όπως ακούγεται», αποκαλύπτει στη Realnews και τη Μαρία Μπενίτσα, άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1. Οι φήμες ήθελαν τη Φαίη Σκορδά να αναζητά σπίτι στα βόρεια προάστια, όμως η πραγματικότητα είναι ότι «ψάχνει σπίτι στα νότια προάστια».

[dfp_ads id=236982]

Η Φαίη Σκορδά θα μετακομίσει αλλά δεν θα απομακρυνθεί από τα νότια προάστια. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα από το πρόγραμμα των παιδιών της, Γιάννη και Δημήτρη, που απέκτησε με τον Γιώργο Λιάγκα. «Δεν θέλει τα παιδιά της να αλλάξουν περιβάλλον. Επιθυμεί να βρίσκονται κοντά στον πατέρα τους, για να μη στερηθούν ούτε στο ελάχιστο τη φυσική του παρουσία», αναφέρει η ίδια πηγή στην εφημερίδα.

Καθοριστικός παράγοντας στην αναζήτηση νέας στέγης για την όμορφη παρουσιάστρια στάθηκε και το γεγονός ότι ο μεγάλος γιος της, ο Γιάννης, θα πάει φέτος στην πρώτη τάξη του δημοτικού και η Φαίη θέλει το καινούριο τους σπίτι να βρίσκεται κοντά στο σχολείο του μικρού.