Έξαλλη η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με τον άνθρωπο που μίλησε για τη Ζωή Λάσκαρη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Ζωή Λάσκαρη

"Κανένας μα κανένας αληθινός και αγαπημένος άνθρωπος της μητέρας μου δεν θα έβγαινε στα κανάλια να μιλάει για εκείνην"!

Έξω φρενών είναι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου διαπιστώνοντας μετά από μια ανάρτηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι συνεργάτης της Ζωής Λάσκαρη μίλησε για εκείνη στο Happy Day. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη συνέντευξη αναμένεται να δούμε τις πρώτες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής.

[dfp_ads id=236982]

Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβασε μια σχετική φωτογραφία η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram και έγραψε τα εξής:

«Σήμερα γνώρισα ακόμα καλύτερα την Ζωή Λάσκαρη μέσα από τα μάτια του πιο στενού της συνεργάτη που επί δέκα χρόνια ήταν στο πλευρό της… Ακούγοντας τις ιστορίες καθημερινότητας που μου εξιστορεί θα την αγαπήσετε ακόμα περισσότερο…! Συναντηθήκαμε στο ταβερνάκι της Μαριάννας κοντά στην Αθηναΐδα, το στέκι που επισκεπτόταν με φίλους μετά το θέατρο! Σε λίγες ημέρες στο Happy Day».

Σήμερα γνώρισα ακόμα καλύτερα την Ζωή Λάσκαρη μέσα από τα μάτια του πιο στενού της συνεργάτη που επι δέκα χρόνια ήταν στο πλευρό της… Ακούγοντας τις ιστορίες καθημερινότητας που μου εξιστορεί θα την αγαπήσετε ακόμα περισσότερο…! Συναντηθήκαμε στο ταβερνάκι της Μαριάννας κοντά στην Αθηναΐδα, το στέκι που επισκεπτόταν με φίλους μετά το θέατρο! Σε λίγες ημέρες στο happy day @alphatv #happyday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Μερικές ώρες αργότερα, με την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στον δικό της λογαριασμό, είναι εμφανές ότι «απαντά» στην παραπάνω δημοσίευση. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη αναφέρει:

«Κανένας μα κανένας αληθινός και αγαπημένος άνθρωπος της μητέρας μου δεν θα έβγαινε στα κανάλια να μιλάει για εκείνην! Όποιος το κάνει θέλει μόνον να πάρει από την λάμψη της… (πράγμα αδύνατο)! Η μαμάκα μου μπορεί να συνεργαζόταν με διάφορους κατά καιρούς, άλλα λίγους ελάχιστους αγαπούσε και τους είχε δίπλα της μέχρι το τέλος…?? και αυτοί ποτέ δεν θα έβγαιναν σε κανένα κανάλι?? Ας μιλάμε λιγότερο λοιπόν και να αγαπάμε περισσότερο?».

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗΝ! ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ… (ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ)! Η ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…???? Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ????ΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ…Κ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariaelenizoi Lykourezou (@mariaeleni_lykourezou) στις