«Έπεσε πείνα, αλλά μέσα σε έξι μήνες έχασα 33 κιλά και συνεχίζω»

«Έκανα τη χειρότερη διατροφή και ποτέ δεν είχα γυμναστεί. Κάθε εβδομάδα δίναμε ραντεβού και έβλεπα τις αλλαγές στο σώμα μου».

Τους τελευταίους έξι μήνες έχει αλλάξει η ζωή της… Αποφάσισε να τρέφεται σωστά, αθλείται καθημερινά και έπαψε να αυτοσαρκάζεται για τα κιλά της. Η Εβελίνα Νικόλιζα τα κατάφερε και μιλά για τη μεγάλη αλλαγή της εμφάνισής της στο Πρώτο Θέμα και τη Ζωή Δημητρίου.

[dfp_ads id=236982]

«Έχω δοκιμάσει όλες τις δίαιτες, όλες! Απογοητευόμουν και σταματούσα. Αφορμή για να αλλάξω τη ζωή μου στάθηκε ένα ταξίδι για δουλειά στην Αμερική. Πήγα στο Τέξας και ένα συγκρότημα που γνώρισα εκεί μου έστειλε πρόσκληση να κάνουμε μαζί ένα live το καλοκαίρι. Και έτσι το πήρα απόφαση.

Βρήκα μια διαιτολόγο που δούλευε στο ίδιο νοσοκομείο με τον πατέρα μου και αυτή η γυναίκα με ξύπνησε. Τη θαυμάζω. Έκανα τη χειρότερη διατροφή και ποτέ δεν είχα γυμναστεί. Κάθε εβδομάδα δίναμε ραντεβού και έβλεπα τις αλλαγές στο σώμα μου. Έπεσε πείνα -ειδικά στην αρχή της διατροφής μου. Αλλά μέσα σε έξι μήνες έχασα 33 κιλά και συνεχίζω. Στόχος μου είναι να χάσω 43 κιλά. Ξεκίνησα 105 κιλά και σήμερα ζυγίζω 72. Έχω ύψος 1,73 εκατοστά».

Εβελίνα Νικόλιζα