Ελληνίδα ηθοποιός: «Είμαι σκουπιδοφάγος! Τρώω ότι σκουπίδι φανταστείς…»

«Την κανονική ζυγαριά την σιχαίνομαι, δεν με τρομάζει. Δεν προσέχω τη διατροφή μου».

Στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη η Σόφη Ζαννίνου, η οποία μάλιστα μίλησε και για την διατροφή της.

Για τη δικαιοσύνη, τη ζυγαριά και τη σιλουέτα της:

«Δεν με τρομάζει η ζυγαριά. Η ζυγαριά μου θυμίζει τη δικαιοσύνη! Πιστεύω πάρα πολύ στη δικαιοσύνη! Είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος! Την κανονική ζυγαριά την σιχαίνομαι, δεν με τρομάζει. Δεν προσέχω τη διατροφή μου. Είμαι σκουπιδοφάγος! Τρώω ότι σκουπίδι φανταστείς, αλλά από λίγο…»

Σόφη Ζαννίνου

Αν έχει αδικηθεί:

«Έχω αδικηθεί πάρα πολλές φορές. Έχω καταφέρει να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Είμαι επαγγελματίας επ αμοιβή από τα πέντε μου. Ο πατέρας μου με έμαθα να χαίρομαι και να έχω το μπράβο των συναδέλφων μου. Την αποδοχή των συναδέλφων μου. Οι συνάδελφοι μου με παραδέχονται και με αγαπούν! Αυτό το όνειρο το έκανα πραγματικότητα»

Αν θεωρεί τον εαυτό της τυχερό:

«Είμαι τυχερή! Καταρχάς δεν βρέθηκα απλά μαζί τους, συνεργάστηκα με τα ιερά τέρατα του ελληνικού κινηματογράφου! Ποιον να πούμε… Τον Αυλωνίτη, τον Φωτόπουλο, τον Χατζηχρήστο, Βασιλειάδου, Ρίζο… Με όλους αυτούς! Ήταν και δάσκαλοι μου, βέβαια ήμουν και πάρα πολύ μικρή. Επειδή όμως ήμουν υποψιασμένη, έβλεπα τον τρόπο με τον οποίο έπαιζαν. Αυτή είναι η προίκα μου. Μετά με όλους τους άλλους, δηλαδή έχω συνεργαστεί με την Μαρινέλλα, τον Βοσκόπουλο, τον Πάριο, την Αλεξίου, τον Χάρυ Κλυνν, τον Μαρίνο. Με όλους! Αυτό δεν είναι προίκα; Είναι μια ζωή γεμάτη!»