Ελένη Βιτάλη: Ερωτευμένη με τον οδηγό της

Ελένη Βιτάλη

Ο άνθρωπος που τη μετέφερε στα ραντεβού και στις δουλειές της, έκλεψε την καρδιά της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας.

Είναι αυτός που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της τα τελευταία επτάμισι χρόνια. Η Ελένη Βιτάλη και ο Τέλης Κουτσούκος, ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε συχνά πυκνά στα επαγγελματικά ραντεβού της, είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ηλία Μαραβέγια στην Espresso, ο Τέλης Κουτσούκος κατάγεται από τα Κρέστενα Ηλείας και γνώρισε την Ελένη Βιτάλη κατά τη διάρκεια μιας κούρσας με το ταξί του. Η συμπάθεια υπήρξε αμοιβαία από την πρώτη στιγμή. Το φλερτ ήρθε λίγο αργότερα κι από ένα σημείο και μετά η Ελένη άρχισε να κυκλοφορεί μόνο με το ταξί του.

Ούσα χαμηλών τόνων, η τραγουδίστρια φρόντισε να κρατήσει το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια μέχρι να μιλήσει γι’ αυτόν δημόσια. Και πάλι όμως, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για εκείνον ή για την επαγγελματική ιδιότητά του. Ο Τέλης λατρεύει τη σύντροφό του, τη φροντίζει και είναι πάντοτε δίπλα της προλαβαίνοντας κάθε επιθυμία της. Συνεχίζει να έχει το ταξί του, αλλά είναι και ο πιο στενός συνεργάτης της Ελένης Βιτάλη.

Στη φωτογραφία το ζευγάρι από έξοδό του στο θέατρο Παλλάς…

Ελένη Βιτάλη