«Εγώ έκανα πρόταση στον Γιάννη Λάτσιο να πάω στο “Dancing” γιατί είχα πέσει σε κατάθλιψη»

Γιάννης Λάτσιος
«Δεν ήθελα να μιλάω καθόλου. Ποιος; Εγώ!».

Συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και την Νανά Παλαιτσάκη έδωσε η Βάσια Τριφύλλη, που αποκάλυψε πως η ίδια έκανε πρόταση στον Γιάννη Λάτσιο για το «Dancing» καθώς είχε πέσει σε κατάθλιψη.

trifili

Σήμερα, έχοντας δεχθεί όλη αυτή την αποδοχή του κόσμου, νιώθεις μάχιμη;

Εντελώς, ασχέτως αν μερικοί θέλουν να με βγάλουν ανάπηρη. Είχα δώσει μια συνέντευξη και είχα δηλώσει ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που στεναχωριούνται γιατί δεν έχω πεθάνει ακόμα.

Με σοκάρει αυτό…

Δεν εννοώ τον κόσμο, εννοώ τον κύκλο μας. Έχω παίξει με τεράστιους ηθοποιούς. Αν ήξερα ότι θα ανέβαζαν τον «Πλούτο», θα είχα τηλεφωνήσει στον Μπέζο να ξαναπαίξω τη γριά… Πιστεύω ότι οι γενιές πρέπει να μπλέκονται κι εγώ είμαι μεγαλύτερή τους.

Έπειτα απ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία, ποια πρόταση σου έγινε;

Καμία… Εγώ έκανα πρόταση στον Γιάννη Λάτσιο να πάω στο «Dancing», γιατί όταν τελείωσε η παράσταση έπεσα σε κατάθλιψη. Αν το πιστεύει άνθρωπος, δεν μιλούσα ποτέ. Τώρα μιλάω μαζί σου. Για σκέψου ότι θα μπορούσα να είμαι μουγκή. Πώς θ’ αντιδρούσες; Δεν ήθελα να μιλάω καθόλου. Ποιος; Εγώ! Μετά το «Dancing» ξανάπεσα στα Τάρταρα… Μη με βγάλουν «νεκρή» (γελάει), αλλά τουλάχιστον να πάω στην κηδεία μου.