Δημήτρης Αποστόλου: «Από το Facebook έμαθα ότι χωρίζω με τη Μάγδα»

Δημήτρης Αποστόλου

Η απίστευτη δήλωση του Δημήτρη Αποστόλου... έμαθε για το χωρισμό του από τη Μάγδα Πένσου μέσα από την ανάρτηση της.

Δημήτρης Αποστόλου και Μάγδα Πένσου χώρισαν οριστικά δημοσίευσε εφημερίδα το περασμένο Σαββατοκύριακο και η είδηση δεν άργησε να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Λίγες ώρες αργότερα η Μάγδα Πένσου θα κάνει μια δημόσια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook μέσω του οποίου θα επιβεβαιώσει το χωρισμό της από τον Δημήτρη Αποστόλου.

«Το ταξίδι με τον Δημήτρη, μετά από 12 χρόνια τελείωσε. Θα είμαστε όμως πάντα δίπλα στα 2 υπέροχα παιδιά μας, που είναι ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας» έγραψε η Μάγδα Πένσου.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της!

Ωστόσο, ο Δημήτρης Αποστόλου μιλώντας στον Πάνο Ζόγκα και στο περιοδικό Down Town ξάφνιασε λέγοντας πως έμαθε για το χωρισμό του μέσα από την ανάρτηση αυτή…

[dfp_ads id=236982]

«Κι εγώ μέσα από το facebook έμαθα ότι χωρίζουμε με τη Μάγδα. Εκείνη το έγραψε στον τοίχο της. Γι’ αυτό και δεν δίνω καμία σημασία σε αυτό που έγραψε. Όταν επικοινωνήσουμε, πιστεύω ότι θα μου εξηγήσει κι εμένα.

Το είδα λίγο σαν spam. Από το FB δεν χωρίζεις. Έχει αξία μιας μέρας, όσο κρατάει ένα post. Ό,τι και να γίνει, όλα καλά θα πάνε στο τέλος. Στο λέει έγκυρη πηγή, εγώ που ξέρω πολύ περισσότερα» αναφέρει συγκεκριμένα στο περιοδικό ο Δημήτρης Αποστόλου.