«Δεν έφυγα από την Ελένη Μενεγάκη για να πάω στη Φαίη Σκορδά»

Ελένη Μενεγάκη

«Γάμοι» δεν υπήρξαν ποτέ, όλα αυτά ήταν «γκομενικά», ας τα βαπτίσουμε έτσι.»

Ο Βασίλης Καλλίδης μιλά στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν για το «γάμο» με το Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά που ήρθε μετά το «διαζύγιο» από την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν ήταν ακριβώς διαζύγιο. «Γάμοι» δεν υπήρξαν ποτέ, όλα αυτά ήταν «γκομενικά», ας τα βαπτίσουμε έτσι. Πέρα από την πλάκα… από την Ελένη έφυγα πέρσι τον ιούλιο γιατί κουράστηκα πάρα πολύ με την τηλεόραση, τα εστιατόρια και τα χίλια πράγματα που κάνω.

[dfp_ads id=236982]

Κάνω πράγματα που ο κόσμος δεν ξέρει… γράφω βιβλία, μαγειρεύω για εταιρείες που είναι κεκλεισμένων των θυρών, μαγειρεύω prive, ταξιδεύω… Δεν μπορούσα άλλο κουράστηκα πάρα πολύ. Την Ελένη τη λατρεύω, μιλάμε, της στέλνω μηνύματα, έχουμε φιλική επαφή πλέον, όχι επαγγελματική. Εμφανίστηκα τρεις φορές πέρσι στην εκπομπή της παρόλο που είχα φύγει. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η παρέα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά δεν μου έλειψε η δουλειά, δεν μου έλειψε η εκπομπή. Απείχα ένα χρόνο από την τηλεόραση, οπότε δεν έφυγα από την Ελένη για να πάω στη Φαίη» αναφέρει συγκεκριμένα ο Βασίλης Καλλίδης.