Χώρισε η παρουσιάστρια και κυκλοφορεί με νέο σύντροφο!

Νικολέτα Ράλλη

Δεν πρόλαβε καλά καλά να γίνει γνωστός ο χωρισμός της...

Η Νικολέτα Ράλλη και ο σύντροφος της Ιάσονας Μιχόπουλος παρά το πόσο ερωτευμένοι έδειχναν έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους πλέον.

Τα προβλήματα στο ζευγάρι που ήταν αχώριστο, άρχισαν να δημιουργούνται όπως φαίνεται όταν η Νικολέτα Ράλλη δέχτηκε την πρόταση της παρουσίασης της εκπομπής «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV, ενώ σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» κυκλοφορεί με νέο σύντροφο.

[dfp_ads id=236982]

«Χωρίζει πριν λίγο καιρό με τον σύντροφο της με τον οποίο εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτεί. Είδα το καλοκαίρι τόσο έρωτα. Και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι έχει νέο σύντροφο;» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Μαρίνος Βυθούλκας μετέφερε όλες τις πληροφορίες:

«Μαθαίνουμε ότι η Νικολέτα Ράλλη έχει χωρίσει εδώ και δύο μήνες και πλέον η Θεσσαλονίκη έχει βουίξει. Λέγεται ότι η Νικολέτα είναι με έναν κύριο πιο μεγάλο από τον Ιάσονα. Είναι γύρω στα 40 και τον λένε Αλέξανδρο. Η αρχή της Νικολέτας Ράλλη στο Μακεδονία tv σήμανε ουσιαστικά το τέλος με τον Ιάσονα, επειδή τα θέματα ανάμεσα τους ξεκίνησαν αρχές Οκτώβρη όταν δέχτηκε την πρόταση να παρουσιάσει την εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία tv.»