Χάρρυ Κλυνν: Τα συγκλονιστικά του λόγια όταν «έχασε» τον γιο του

Χάρρυ Κλυνν

"Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος..."

Ο Χάρρυ Κλυνν πέθανε το βράδυ της Κυριακής βυθίζοντας στη θλίψη μια ολόκληρη χώρα. «Μας λείπει το παιδί μας. Μας λείπει όσο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο! Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας». Με σπαρακτική φωνή, καταβεβλημένοι από τις δύσκολες στιγμές που περνούσαν, ο Χάρρυ Κλυνν και η πολυαγαπημένη του σύζυγος, Χαρίκλεια, μιλούσαν τον Ιούνιο του 2016 στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα, για τον ξαφνικό χαμό του γιου τους, Νίκου Τριαναταφυλλίδη.

[dfp_ads id=236982]

«Ότι και να σας πω για τον γιόκα μου είναι λίγο. Είμαι τόσο πικραμένη που δεν μπορώ να προφέρω ούτε το όνομά του. Έφυγε ο άγγελός μας», έλεγε κλαίγοντας η Χαρίκλεια. Η φωνή του πάντα χαμογελαστού Χάρρυ Κλυνν, του ανθρώπου που προσέφερε απλόχερα το γέλιο στον ελληνικό λαό για δεκαετίες, ακουγόταν με μεγάλη δυσκολία:

«Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε… Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι… Ξαφνικά.

Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί».