«Αν αποφασίσω να πάω για μπάνιο στη θάλασσα, θα πάω με φόρεμα»

Ελένη Λουκά

"Ούτε ηλιοθεραπείες χρειάζονται. Να κάνεις το μπάνιο σου και να φεύγεις ή να κάθεσαι ντυμένη κάτω από τις ομπρέλες. Δεν μου αρέσει που ξεγυμνώνονται στις παραλίες. Έλεος"!

Η Ελένη Λουκα καταθέτει τις …ιδιαίτερες απόψεις της για όλους και για όλα, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τη Ρομίνα Ξύδα.

Τον έρωτα, το πάθος για έναν άνδρα, τα αισθανθήκατε ποτέ στη ζωή σας; Αυτό το πράγμα είναι αμαρτία. Το λέει και ο Άγιος Νεκτάριος ότι πρόκειται για ένα συναίσθημα αμαρτωλό. Τον Νικόλα τον αγάπησα. Αυτό είναι το απόλυτο, το τέλειο.

Πώς θα αντιδρούσατε αν ο γιος σας έφερνε για νυφη μια μουσουλμάνα; Ωχ, Παναγία μου! Μακριά από εμάς αυτό. Δεν θα το δεχόμασταν γιατί είναι σατανικό. Η μόνη περίπτωση που θα την αποδεχόμασταν ως νύφη μας θα ήταν αν μετανοούσε και βαφτιζόταν χριστιανή ορθόδοξη.

[dfp_ads id=236982]

Κανένα όραμα για την Ελλάδα έχετε δει; Όπως βλέπετε, αγωνίζομαι για τη σωτηρία της χώρας και έχω φτάσει αισίως στις 79 συλλήψεις, σε πολλές από τις οποίες έχω υποστεί και βαριά σωματική κακοποίηση. Είμαι ο νέος Ελευθέριος Βενιζέλος και θέλω να ελευθερώσω την Ελλάδα!

Ο Θεός μου είπε: «Θα σε κάνω βασίλισσα». Εγώ πιστεύω ότι με τη βοήθειά Του μπορεί να είμαι και η επόμενη πρωθυπουργός γιατί το 2004 είχα δει ένα όραμα το οποίο για την ώρα δεν μπορώ να σας πω. Ο Θεός άλλωστε με έχει ήδη κάνει παγκόσμια προσωπικότητα.

Ελένη Λουκά

Ποια είναι η απόψή σας για την εμφάνιση των γυναικών στην παραλία, ένα θέμα για το οποίο έχει γίνει πολύς ντόρος τελευταία; Εγώ αν αποφασίσω να πάω για μπάνιο στη θάλασσα, θα πάω με φόρεμα. Σε αυτό οι μουσουλμάνοι με τις μπούρκες, δεν μπορώ να πω, έχουν κάποιο δίκιο! Ούτε ηλιοθεραπείες χρειάζονται. Να κάνεις το μπάνιο σου και να φεύγεις ή να κάθεσαι ντυμένη κάτω από τις ομπρέλες. Δεν μου αρέσει που ξεγυμνώνονται στις παραλίες. Έλεος! Σόδομα και Γόμορρα έχουμε καταντήσει πια!