Η Αγγελική Κοκαλίτσα “καρφώνει” τη Μαριάννα Καλέργη! «Όταν έκανε αυτή τη δήλωση, εγώ…»

Αγγελική Κοκαλίτσα

«Μήπως όμως τελικά ήταν καλά ενημερωμένη; Πώς θα βγεις στη δημοσιότητα; Βλέπεις ένα κορίτσι που το συζητάνε…».

Η Αγγελική Κοκαλίτσα, που όλοι τη γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, έδωσε συνέντευξη στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη και απάντησε στα σχόλια που έκανε για την ίδια η Μαριάννα Καλέργη.

[dfp_ads id=236982]
Όσο ήσουν στο παιχνίδι, η Μαριάννα Καλέργη είπε ότι δεν είσαι πρωταθλήτρια, ότι δεν σε ξέρουν στο χώρο.

Όταν η Μαριάννα Καλέργη έκανε αυτή τη δήλωση εγώ είχα ανθρώπους εκεί έξω, οι οποίοι ήταν έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να απαντήσουν σε οποιοδήποτε σχόλιο γινόταν όσον αφορά το αθλητικό μου ποιόν. Βγήκε λοιπόν ο προπονητής μου και ενημέρωσε τον κόσμο ότι ως Χρυσή Πανελλήνια Πρωταθλήτρια έχω ένα χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, δύο ασημένια, ένα χάλκινο και τόσους επαγγελματικούς αγώνες. Οπότε ονομάζομαι πανελλήνια πρω-τα-θλή-τρι-α.

Το ότι δεν συμμετείχα την τελευταία φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τους τίτλους που έχω στην καριέρα μου. Γιατί, αν το πάμε έτσι, όλοι οι πρωταθλητές που έχουν σταματήσει την καριέρα τους δεν πρέπει να ονομάζονται πρωταθλητές. Οπότε μάλλον η κυρία Καλέργη δεν ήταν αρκετά ενημερωμένη. Γιατί στα ξεκινήματά μου έχω παίξει με συναθλήτριά της. Και επίσης εγώ κάνω kick boxing και η κυρία Καλέργη Muay Thai. Μήπως όμως τελικά ήταν καλά ενημερωμένη;

Τι εννοείς; Ότι το είπε για να προκαλέσει;

Πώς θα βγεις στη δημοσιότητα; Βλέπεις ένα κορίτσι που το συζητάνε… Πάντως την ευχαριστώ που είπε ότι είμαι ωραίο κορίτσι και ανταποδίδω το κομπλιμέντο.