Ξεκινάει στον ΣΚΑΙ ο τρίτος κύκλος του «Game of Thrones»

Μία νέα εποχή ανατέλλει, σ’ έναν κύκλο μίσους και ανατροπών.

Η σειρά-φαινόμενο, με γυρίσματα σε τέσσερις χώρες, και budget δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση!

Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Game of Thrones» ξεκινά την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 00.15 σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μία νέα εποχή ανατέλλει, σ’ έναν κύκλο μίσους και ανατροπών. Στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Game of Thrones» οι διαμάχες για την εξουσία συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, καθώς παλιοί δεσμοί κόβονται δια παντός, και νέες σχέσεις δοκιμάζονται στο χρόνο. Ο Οίκος των Lannister μετά βίας διατηρεί την κυριαρχία του στον θρόνο, μετά την ανηλεή επίθεση του Stannis Baratheon και τις διαρκείς απειλές από το βορρά, ενώ η Daenerys ξαναβρίσκει τους δράκους της και προσπαθεί να συγκροτήσει στρατό για να διεκδικήσει κι αυτή το Σιδερένιο Θρόνο.

Σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!

Στο πρώτο επεισόδιο: Ορισμένοι άνδρες της Νυχτερινής φρουράς, ανάμεσά τους ο Samwell Tarly και ο Mormont, έχουν καταφέρει να επιβιώσουν από την επίθεση των White Walkers και τώρα δίνουν όρκο να επιστρέψουν στο Τείχος ώστε να προειδοποιήσουν τα Επτά Βασίλεια για την απειλή. Ο Tyrion Lannister ζητά την αναγνώριση του πατέρα του, αλλά χωρίς επιτυχία. Μετά τη μάχη του Blackwater, o Salladhor Saan καταφέρνει να σώσει τον Ser Davos Seaworth και τον βοηθά να επιστρέψει στο Dragonstone. Εν τω μεταξύ, η Daenerys Targaryen καταφτάνει στην πολιτεία του Astapor για να μισθώσει τις υπηρεσίες των «Άσπιλων», μιας στρατιάς σκλάβων-πολεμιστών, όμως έρχεται αντιμέτωπη με μια απόπειρα δολοφονίας.

Πρωταγωνιστούν: Lena Headey (Cersei Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Maisie Williams (Arya Stark), Kit Harington (Jon Snow), Iain Glen (Jorah Mormont), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister)