Βρέχει Έρωτα: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στο Epsilon!

Βρέχει Έρωτα

Η μυθοπλασία αποκτά τη δική της ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα του Epsilon!

Η νέα -κυπριακής παραγωγής- καθημερινή κομεντί του Epsilon, “Βρέχει Έρωτα” ΕΡΧΕΤΑΙ από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου για να σας παρασύρει στη δίνη της!

[dfp_ads id=236982]

Ο Κώστας Χριστοφόρου και ο Βασίλης Καρφής υπογράφουν μία σειρά γεμάτη συναίσθημα και χιούμορ στην οποία πρωταγωνιστεί μία πλειάδα γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών, όπως οι Σταμάτης Γαρδέλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Τόνυ Δημητρίου, Μένια Μαθιουδάκη.

Αλήθεια, ο πρώτος έρωτας πόσο κρατάει; Όταν χαθεί ξανάρχεται; Πώς ξανάρχεται; Εκδικητικός; Τρυφερός; Σαν μια γλυκιά ανάμνηση; Και μπορεί να ξαναζήσει;

Αυτά τα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση μέσα από τον έρωτα των ζευγαριών που παρακολουθούμε.

Της Έλενας και του Κωστή, που είναι φοιτητές και θέλουν να παντρευτούν αλλά έχουν τα πάντα εναντίον τους.

Του Άρη και της Αλεξάνδρας, γονιών της Έλενας, που χώρισαν νωρίς για κάποιους λόγους που ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους -κι ας νομίζουν το αντίθετο.

Του Άρη και της Ιφιγένειας, που κουβαλάει την ανάγκη για εκδίκηση.

Του Λεωνίδα και της Αλεξάνδρας, που καταλήγει σε ένα ανήλιαγο κελί στην Ταϊλάνδη.

Της Στέλλας και του Αχμέτ, που συναντούν διαδοχικά εμπόδια.

Και ακόμη, της Έλενας και του Μιχάλη που στην πραγματικότητα δεν είναι έρωτας αλλά εργαλείο για να προκαλέσουν πόνο.

Πού μπορεί να μας πάει, τελικά, ένας έρωτας; Σε ποια φωτεινά ή σκοτεινά μονοπάτια; Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο ή δεν έχει αξία πια όταν περάσει ο χρόνος; Βρέχει έρωτα!

Η νέα καθημερινή κομεντί σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Κώστα Χριστοφόρου και Βασίλη Καρφή θα προβάλλεται από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 20.00 από τη συχνότητα του EPSILON.

Το soundtrack της νέας σειράς του EPSILON Βρέχει Έρωτα ερμηνεύει ο STAN! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έγραψε και τη μουσική μαζί με τους Revo, Joe Minor, Σίμο Κίναλη και Snapyourfingaz, ενώ στους στίχους συνεργάστηκαν οι Ζήνων Ζιντίλης και STAN.

Σενάριο: ΡΕΝΑ ΡΙΓΓΑ

Σκηνοθεσία: ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΦΗΣ

Πρωταγωνιστούν: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ, ΤΟΝΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕΝΙΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΑΛΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΙΩΤΟΣ, ΕΥΑ ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΚΚΟΛΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΙΔΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΜΑΡΙΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΞΑΝΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ