Τηλεθέαση: Σύγκρουση ΑΝΤ1 και Alpha στη μυθοπλασία

τηλεθέαση

Μπρούσκο και Δίδυμα Φεγγάρια κοντραρίστηκαν με Μην αρχίζεις τη μουρμούρα και Έλα στη θέση μου στην prime time ζώνη των καναλιών. Τι τηλεθέαση σημείωσαν;

ΑΝΤ1 και Alpha ξεκίνησαν να διαμορφώνουν τις prime time ζώνες τους και να ξετυλίγουν τη μία μετά την άλλη τις ιστορίες των ηρώων τους στις σειρές μυθοπλασίας, που παίρνουν σιγά σιγά τη θέση τους στο πρόγραμμα.

[dfp_ads id=236982]

Οι πρώτες συγκρούσεις για το μεγαλύτερο μερίδιο στην τηλεθέαση είναι γεγονός, αν και ακόμα οι προτιμήσεις είναι υπό διαμόρφωση. Τα Δίδυμα Φεγγάρια δείχνουν να έχουν κερδίσει έδαφος στο γενικό σύνολο, συγκεντρώνοντας το βράδυ της Τρίτης το υψηλότερο ποσοστό, αγγίζοντας ακόμα και το 28,6% σε τέταρτο και αφήνοντας αρκετά πίσω το Έλα στη θέση μου με 13,2%. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στο δυναμικό κοινό της σειράς του ΑΝΤ1 που την έφερε στην τελευταία θέση με 13,2%, ενώ η νέα σειρά του Alpha σημείωσε 18,5% στην τηλεθέαση.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα και Μπρούσκο εξακολουθούν να παίζουν στον πόντο στο γενικό σύνολο στη δεύτερη μέρα της μάχης τους, αλλά στο κοινό 15 -44 η σειρά του Alpha κάνει σαφή την υπεροχή της ξεπερνώντας κατά πολύ τις 10 μονάδες διαφορά σε όλη τη διάρκεια της.

Για την ιστορία, η επανάληψη του Είσαι το ταίρι μου στο MEGA σημείωσε 17,6% στο δυναμικό κοινό και 10,5% στο γενικό σύνολο.

Γενικό σύνολο

Δίδυμα Φεγγάρια – 27,6%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 24,1%

Μπρούσκο – 23,1%

Έλα στη θέση μου – 13,6%

Δυναμικό κοινό

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 29,6%

Έλα στη θέση μου – 18,5%

Μπρούσκο – 15,9%

Δίδυμα Φεγγάρια – 13,2%

 

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

 

Δείτε εδώ πρώτη αναμέτρηση το βράδυ της Δευτέρας:

 Έλα στη θέση μου απέναντι σε Δίδυμα Φεγγάρια …δύσκολη επιλογή

 Η Μουρμούρα …χτύπησε το Μπρούσκο στην πρεμιέρα