Τηλεθέαση: Η Μουρμούρα …χτύπησε το Μπρούσκο στην πρεμιέρα

Τηλεθέαση

Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης της πρεμιέρας του 4ου κύκλου του Μην αρχίζεις τη μουρμούρα απέναντι στο Μπρούσκο.

Η επιτυχημένη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα έκανε την πρεμιέρα της για 4η σεζόν στην prime time του καναλιού και παρά την ισχυρή αντίσταση του ΑΝΤ1 με το Μπρούσκο, έφερε εντυπωσιακά ποσοστά στην τηλεθέαση του καναλιού.

[dfp_ads id=236982]

4ος χρόνος μουρμούρας για τον Αντώνη Αντωνίου, την Ελένη Κοκκίδου, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και πρώτος για την Νάντια Κοντογεώργη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου, την Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο που αποτελούν τα νέα ζευγάρια του Μην αρχίζεις τη μουρμούρα που μας συστήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας. Όλοι με νέες αφορμές για …μουρμούρα, αλλά μόνο εντός μικρής οθόνης, καθώς έτυχαν ζεστής υποδοχής από το κοινό κερδίζοντας με άνεση την τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και περνώντας πάνω από το Μπρούσκο.

Συγκεκριμένα το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα συγκέντρωσε το 26,4% στο γενικό σύνολο με το Μπρούσκο να ακολουθεί από κοντά με 25,7%, ενώ στο δυναμικό κοινό η σειρά του Alpha σημείωσε το εντυπωσιακό 35,6% έναντι 16,7% των αντιπάλων με τη διαφορά ανάμεσα στις σειρές να αγγίζει και τις 20 μονάδες  σε τέταρτο.

Να σημειώσουμε ότι το MEGA δείχνοντας σε επανάληψη το «Είσαι το ταίρι μου» κατάφερε να περάσει πάνω από το Μπρούσκο στο κοινό 15 – 44 με 19,1%, στο γενικό σύνολο κράτησε το 12,4% των τηλεθεατών.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης