Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο του Downton Abbey;

Διαβάστε όλες τις περιλήψεις των αγαπημένων σας σειρών

12:00 ASI – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60: Ο Ντεμίρ γνωρίζει πλέον την αλήθεια. Η Ασί αναγκάζεται να του μιλήσει. Ο Ντεμίρ είναι όμως πολύ θυμωμένος με την Ασί, που του κράτησε κρυφή την ύπαρξη του παιδιού τους, για πέντε ολόκληρα χρόνια. Ο Ντεμίρ ξέρει πως μπορεί να κερδίσει εύκολα δικαιώματα για το παιδί του. Όμως για να μην πληγωθεί η μικρή από μια μάχη στα δικαστήρια, η Ασί και ο Ντεμίρ αποφασίζουν να συμφιλιωθούν και να φτιάξουν ένα νέο σπίτι για την κόρη τους.

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 154: Ο Μπατού συναντά κρυφά την Ετζέ στο νοσοκομείο, εκείνη, όμως, δεν θέλει καμία σχέση μαζί του και του ζητά να την αφήσει ήσυχη. Η οικογένεια Γκιουλέρ προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μετά από την απώλεια του Τζεμίλ και τη φυλάκιση του Κερέμ. Η Μελντά προσπαθεί να πείσει την Τουρκιάν να κάνει την εγχείρηση το γρηγορότερο αλλά εκείνη έχει αλλάξει γνώμη.

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34: Ο Λέο, ο νεαρός άντρας από τη Ρωσία, ψάχνει ακόμα για την Αλεξάνδρα, τον έρωτα της ζωής του. Στο μεταξύ τον καλούν στο παλάτι και του αναθέτουν να ζωγραφίσει τους τοίχους του Ιμπραήμ και της Χατιτζέ, αλλά και να κάνει και έναν πίνακα για τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν! Κατά τη διάρκεια που ζωγραφίζει τον Σουλεϊμάν, η Χουρρέμ έρχεται για να πει τα ευχάριστα νέα στο Σουλτάνο: περιμένει κι άλλο παιδί! Η Μαχιντεβράν είναι σε βαριά κατάθλιψη ακούγοντας πως η Χουρρέμ είναι ξανά έγκυος, ενώ τελικά η ίδια δεν είναι. Η Γκουλσά λέει στη Μαχιντεβράν πως μπορεί να σκοτώσει την Χουρρέμ, έτσι ώστε να την ξεφορτωθούν μια για πάντα. Έφτασε η μέρα του γάμου του Ιμπραήμ και της Χατιτζέ. Η Σαντικά θα σταλεί στο παλάτι της Χατιτζέ για ν’ αναλάβει υπεύθυνη για το προσωπικό της. Είναι πολύ απογοητευμένη με την καινούργια αυτή εξέλιξη, προσπαθεί να βρει έναν άλλο τρόπο να μείνει στο παλάτι, έτσι ώστε να ολοκληρώσει το σχέδιό της και να δολοφονήσει τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν.

21:15 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93: Ο Ζινάρ ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό του Ντιλαβέρ. Ανακοινώνει στον Αχμέτ Αγά ότι τον απομακρύνει από τη φυλή. Εκείνος, όμως, είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του εναντίον του Μποράν. Η Σιλά αιφνιδιάζεται από την άφιξη του Εμρέ, ο οποίος έχει έρθει για να της μεταφέρει κάποια δυσάρεστα νέα. Η αντίδραση του Μποράν σοκάρει τη Σιλά και πεισμώνει τον Εμρέ. Η Σιλά, όμως, δεν είναι η μόνη που έχει επισκέπτη από την Κωνσταντινούπολη…

22:00 DOWNTON ABBEY – ΝΕΤ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2: Σεπτέμβριος 1912: Ο Μάθιου Κρόλει μαζί με την μητέρα του Ισομπέλ καταφτάνουν στον Ντάουντον και εγκαθίστανται σε ένα διαμέρισμα στα υπόγεια του πύργου. Ο Μάθιου που αισθάνεται άβολα με το υπηρετικό προσωπικό δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται με την ιδέα του προξενιού, όπως και η Μαίρη. Η Βάιολετ, η μητέρα του Ρόμπερτ θεωρεί τον Μάθιου και την Ισομπέλ ταπεινής καταγωγής. Ο Μάθιου είναι ένας εργαζόμενος δικηγόρος και η Ισομπέλ μια απλή νοσοκόμα, χήρα γιατρού, η οποία όμως εντυπωσιάζει όταν προσφέρει τη βοήθεια της στο τοπικό νοσοκομείο και καταφέρνει να κρατήσει στη ζωή έναν ενοικιαστή του Ρόμπερτ. Παράλληλα, η Κόρα επικρίνει τις δύο μοχθηρές υπηρέτριες…

Διαβάστε ακόμα:

Σιλά – Σουλεϊμάν: Σκληρή μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση