Τάσος Κωστής: Η αποκάλυψη για το ρόλο του Φοίβου στο Ρετιρέ

Ρετιρέ

Τι ...όρο είχε θέσει ο ηθοποιός για αυτό το ρόλο στην θρυλική σειρά «Το ρετιρέ»;

Με αφορμή τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο παραγωγός της θρυλικής σειράς «Το ρετιρέ» ο Τάσος Κωστής μίλησε στην εφημερίδα Espresso και στη Μαρία Ανδρέου για αυτό το ενδεχόμενο της επιστροφής…

«Αυτό που θέλω να διαβάσω είναι τα σενάρια. Τι θέλουμε να πούμε στον κόσμο με το νέο «Ρετιρέ»; Γιατί το ίδιο δεν μπορεί να σταθεί ξανά στο γυαλί. Ως πρόταση δεν θα σας το κρύψω ότι με ιντριγκάρει. Το «Ρετιρέ» ήταν ένα ευχάριστο σίριαλ. Αυτή ήταν η επιτυχία του. Θα έχει ενδιαφέρον να υποδυόμουν τον μπουφετζή ξανά εν μέσω οικονομικής κρίσης. Τότε το καφεδάκι μου το πλήρωναν σε δραχμές, τώρα θα μου το δίνουν ευρώ και θα με βρίζουν κιόλας» αναφέρει γελώντας ο ηθοποιός που αποκαλύπτει τον … όρο που έβαλε στον σκηνοθέτη για να αναλάβει το ρόλο.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Γιάννης Δαλιανίδης με είχε πρωτοδεί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τη Νόνικα Γαληνέα στο θέατρο και μου είχε πει: «Τάσο, σε θέλω για έναν κόντρα ρόλο. Με αυτή τη θωριά και τη φωνή θέλω να κάνεις τον μπουφετζή σε μια κωμική σειρά». Του απάντησα θετικά, αλλά του ζήτησα να «ψάξω» το ρόλο. Ήμουν 38 χρονών τότε. Του ζήτησα, λοιπόν, τα μαλλιά του ήρωα, του Φοίβου, να είναι σαν τα ανθρωπάκια του Γαΐτη».

Διαβάστε περισσότερα για την αγαπημένη σειρά το Ρετιρέ!