Το σόι σου: Ποιον ηθοποιό θα δούμε ως guest στο αποψινό επεισόδιο;

Το σόι σου

Στις 21:00 στον Alpha...

Απόψε στις 21:00 το επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου;» σε σενάριο Νίκου Μήτσα και Ανδρέα Μορφονιού.

Η υπόθεση

Όλοι έχουμε το παρελθόν μας στη ζωή αυτή. Έτσι και η Αλεξάνδρα, πριν γνωρίσει τον Μενέλαο, έζησε ένα έντονο φλερτ με τον συμφοιτητή της στη Σχολή  Καλών Τεχνών και φίλο του Μενέλαου, τον Ζάχο. Τον πανέμορφο Ζάχο, τον εκλεπτυσμένο Ζάχο, τον ιδανικό Ζάχο, που δεν θα έκανε ποτέ τίποτα που θα την στενοχωρούσε. Κατά καιρούς, ο Ζάχος έκανε συχνά την εμφάνισή του στους καβγάδες της Αλεξάνδρας και του Μενέλαου, ως κάποιος που σίγουρα θα τα έκανε όλα τέλεια. Ο Μενέλαος, λοιπόν, ακούει «Ζάχος» και παθαίνει αλλεργία. Και τώρα έφτασε η μέρα που ο Ζάχος θα κάνει την επανεμφάνισή του στη ζωή τους, στο σπίτι τους, ως καλεσμένος της Αλεξάνδρας για φαγητό. Η επερχόμενη αυτή επίσκεψη κάνει τον Μενέλαο να μη νοιώθει ούτε πανέμορφος, ούτε εκλεπτυσμένος, ούτε ιδανικός. Και το κουδούνι χτυπάει. Και η πόρτα ανοίγει. Και ο Ζάχος μπαίνει. Αλλά μάλλον τα πράγματα θα εξελιχθούν λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι όλοι περίμεναν…

soisou soisou1 soisou2

Στον ρόλο του Ζάχου, ο Περικλής Αλμπάνης…

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.