Ο Νίκος Ψαρράς επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από πέντε χρόνια

Τι ρόλο θα υποδυθεί;

Στο επόμενο επεισόδιο της 10ης Εντολής του Πάνου Κοκκινόπουλου θα δούμε τον ηθοποιό Νίκο Ψαρρά.

Το «Δώρο», όπως ονομάζεται το επεισόδιο πραγματεύεται την ιστορία μιας πιτσιρίκας, της Μίνας, κόρης μιας Ουκρανής. Ενώ είναι ένα πανέξυπνο παιδί στο σχολείο και όλα είναι καλά στην αρχή, κάποια στιγμή ξεκινά μια κόντρα για το γεγονός ότι θα κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση. Το όλο πράγμα αρχίζει ως αστείο. Ως μια κόντρα με τους συμμαθητές της και τελικά το παιδί αυτό σκοτώνεται πάνω σε μία φασαρία. Από το σημείο αυτό λοιπόν, αρχίζει η αγωνία των παιδιών και των γονιών της κολλητής της, για το που θα κρύψουν το πτώμα. Ο ηθοποιός υποδύεται τον πατριό της, τον Θοδωρή, ο οποίος κατηγορείται από την αστυνομία ότι έχει μεσολαβήσει, γιατί είχε ερωτικές βλέψεις για το παιδί.

Ο Νίκος Ψάρρας σε συνέντευξη του στο 7ΜέρεςTV μιλά για την εμφάνιση του στη σειρά και απαντά κατά πόσο του έχει λείψει η τηλεόραση…

«Η τελευταία μου εμφάνιση ήταν στον «Τρίτο νόμο» πάλι του Πάνου Κοκκινόπουλου, πριν από κάποια χρόνια. Να σου πω την αλήθεια, όμως, δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Αυτό που μου έχει λείψει είναι να ξαναγίνουν σίριαλ με μεταφορές μυθιστορημάτων, όπως η «Πρόβα νυφικού», «οι «Μάγισσες της Σμύρνης», το «10». Θεωρώ ότι έχουμε υπέροχη λογοτεχνία και ο κόσμος θέλει να τη βλέπει στην τηλεόραση. Θεατρικά, είμαι σε δύο παραστάσεις, η μία εκ των οποίων είναι η «Μεγάλη Χίμαιρα» του Καραγάτση στο θέατρο «Πορεία». Σου λέω, λοιπόν, επισήμως ότι είμαστε κλεισμένοι μέχρι τα τέλη Απριλίου. Ξέρω, βέβαια, ότι αυτό θέλει χρήμα και ότι είναι πολύ πιο εύκολο να γίνονται σίριαλ νεανικά και σαπουνόπερες με πολύ πιο απλές ιστορίες, απλώς αυτό δεν είναι κάτι που θα με ενδιέφερε να κάνω.»