Μέμος Μπεγνής: Όσα αποκαλύπτει για το ρόλο του στην «Εθνική Ελλάδος»

«Μέσα από ρόλους να κάνουμε την ψυχοθεραπεία μας και να ανανεωνόμαστε.»

Επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την επιτυχία του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος». Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στο «7ΜέρεςTv» για το χαρακτήρα που υποδύεται, κάνοντας και μικρές αποκαλύψεις…

Ποιες σκέψεις κάνεις για τον Μάνο, τον χαρακτήρα που υποδύεσαι στην «Εθνική Ελλάδος»;
Είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ρόλος, γιατί έχει πλάκα! Γελάμε πάρα πολύ με την Κατερίνα, η οποία μου λέει συνέχεια: «Σταμάτα σε παρακαλώ αυτό το ύφος Μάνος!» Αυτός ο ρόλος λοιπόν, με διασκεδάζει και με πάει μπροστά, γιατί δεν μου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες να κάνω κωμωδία. Συνήθως με καλούν για δραματικά πράγματα.

Ο Μάνος πείθει τη Φοίβη να συνεργαστούν μαζί σε ένα τηλεοπτικό σόου.
Αρχικά ναι, αλλά στο τέλος η Φοίβη αλλάζει γνώμη, προτιμά το κέρλινγκ και τον αφήνει στα κρύα του λουτρού!

Αναγνωρίζεις στο πρόσωπο του άτομα τα οποία έχεις γνωρίσει ή με τα οποία έχεις συνεργαστεί;
Βέβαια, υπάρχουν πολλά. Στο χώρο μας γενικώς υπάρχει η επιφάνεια. Δεν θα πω ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει η εικόνα μου, να είμαι όμορφος και να αρέσω, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους κάνεις αυτό το επάγγελμα. Δυστυχώς, πολλοί το κάνουν μόνο για την επιφάνεια και όταν έρχεται η στιγμή που μεγαλώνει κανείς ή χάνει την πρώτη γραμμή ή βλέπει τις πρώτες ρυτίδες και δεν έχει χτίσει κάτι μέσα από αυτή τη δουλειά, αλλά έχει περιοριστεί στην εικόνα παθαίνει κατάθλιψη και παίρνει χάπια. Έχουμε πολλά τέτοια παραδείγματα. Οπότε, είναι καλό μέσα από τη συγκεκριμένη δουλειά να αποκομίζουμε πράγματα. Μέσα από ρόλους να κάνουμε την ψυχοθεραπεία μας και να ανανεωνόμαστε.