Game of Thrones: Συνάντηση – έκπληξη και ανατροπή! Spoiler Alert!

Thrones

Διαβάστε περισσότερα…

Όλοι τον αγαπάμε, είναι ο πιστός φίλος που θα θέλαμε να έχουμε αλλά τον βαριόμασταν και λίγο… ας το παραδεχτούμε. Όλα όμως άλλαξαν όταν ο Samwell Tarly πάτησε το πόδι του στην βιβλιοθήκη του Citadel. Ο χαρακτήρας του απόκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνει την επόμενη σεζόν. Συνδυάζοντας spoilers, φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τη διαρροή στο reddit πάμε να δούμε γιατί ο χαρακτήρας του έχει τόσο μεγάλη σημασία στην εξέλιξη της ιστορίας.

Στα πρώτα επεισόδια της σεζόν, φαίνεται ότι βρίσκουμε τον Sam εκεί που τον αφήσαμε, στην βιβλιοθήκη του Citadel να διαβάζει όσο περισσότερα βιβλία μπορεί. Η δίψα του όμως για μάθηση θα τον βάλει σε μπελάδες καθώς θα θελήσει να διαβάζει και βιβλία στα οποία δεν του επιτρέπεται η πρόσβαση. Έτσι θα έρθει σε σύγκρουση με τον maester Ebrose,  έναν νέο ρόλο που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα υποδυθεί o Jim Broadbent.

Η έκπληξη όμως έρχεται πολύ σύντομα, καθώς ένας παλιός μας γνώριμος θα επισκεφθεί το Citadel. O Jorah ακολουθώντας την εντολή της αγαπημένης του Daenerys, θα βρεθεί στο Citadel αναζητώντας βοήθεια από τους maesters για το πως να καταπολεμήσει την αρρώστια greyscale. O Sam θα προσφερθεί να τον βοηθήσει , θα συναντήσει όμως αρκετά εμπόδια.

Τελικά ένας άλλος maester θα αποκαλύψει στον Sam το μυστικό της θεραπείας και έτσι θα καταφέρει να θεραπευτεί ο Jorah και να γυρίσει πίσω στην βασίλισσα του από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σεζόν.

Ο Sam συνεχίζει να διαβάζει και να ψάχνει. Μαζί με την βοήθεια της Gilly ανακαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό που έχει σχέση με τoν Jon. Καθώς δεν έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, αποφασίζει να πάρει το μωρό και την Gilly και να πάνε στο Winterfell με την ελπίδα ότι εκεί θα βρει τα κομμάτια του παζλ που του λείπουν. Φθάνοντας στο Winterfell βρίσκει εκεί την Sansa, την Arya και τον Bran.

Πηγή: gameofthrones-grfans.com