Εθνική Ελλάδος: Τι θα δούμε στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη;

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας σειράς;

 Στη Ζυρίχη βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης για να παρακολουθήσει από κοντά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου. Τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA με πρωταγωνίστριες τη Σμαράγδα Καρύδη, την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα με σκηνοθέτη τον έμπειρο Αντώνη Αγγελόπουλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real η σειρά θα αποτελεί ύμνο στην ελπίδα και την αισιοδοξία, δείχνοντας πως αν θέλεις κάτι πολύ  μπορείς να το πετύχεις με πολύ δουλειά και από την άλλη θα ασκεί σκληρή κριτική στον ρατσισμό.

Η ηρωίδα της Καρύδη είναι πρώην αθλήτρια, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ θα υποδυθεί την αδελφή της η οποία εργάζεται ως κομμώτρια και η Κατερίνα Παπουτσάκη θα υποδυθεί μια ατάλαντη ηθοποιό που νιώθει πάρα πολύμόνη.

Από τη μία λοιπόν θα δούμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο και από την άλλη η σειρά θα επιχειρίσει να θίξει ευαίσθητα θέματα, καθώς το ένα από τα δύο παιδιά της Σμαράγδας Καρύδη, είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, ενώ ο σύζυγος της Κωνσταντίνας Μιχαήλ, το οποίον θα υποδυθεί ο Κώστας Αποστολάκης έχει απέχθεια στου αλλοδαπούς.

Στόχος του Γιώργου Καπουτζίδη δεν είναι να κάνει ακόμα μια κωμωδία, αλλά μέσα από αυτή να μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τον ίδιο και την κοινωνία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν ξεκαρδιστικές στιγμές στη νέα σειρά. 

Βασικόρόλο στη σειρά θα έχει το άθλημα κέρλινγκ για το οποίο μάλιστα οι πρωταγωνίστριες θα κάνουν συχνά πυκνά ταξίδια μέχρι τη Βουλγαρία όπου υπάρχει ανάλογο παγοδρόμιο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Διακοπές εκτός Ελλάδας…

Πάνος Μιχαλόπουλος: «Μου άρεσε η πρόταση του Καπουτζίδη»