«Έφυγε» η γιαγιά από το «Νησί»

Το συγκινητικό αντίο του σκηνοθέτη της σειράς.

Έφυγε πλήρης ημερών η γιαγιά από το «Νησί», Μαρία Μπεμπελάκη. Η 93χρονη η οποία μεγάλωσε σε ένα σπίτι που βρίσκεται απέναντι από τη Σπιναλόγκα και ήταν η προσωποποίηση όλης της ιστορίας του νησιού. Ο σκηνοθέτης της εξαιρετικής σειράς του MEGA Θοδωρής Παπαπδουλάκης, αποχαιρέτησε τη Μαρία Μπεμπελάκη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ανεβάζοντας ένα βίντεο που κρατά ακόμα στο κινητό του και γράφοντας: 

«Χθες έκλεισε τα μάτια της η Μαρία Μπεμπελακη. Με την Μαρία άνοιξε «Το νησί»( η σειρά ) και με την Μαρία χθες έκλεισε. Γιατί για εμένα αποτελούσε έναν από τους ανθρώπους που ήταν μια προσωποποίηση όλης της ιστορίας του νησιού.

Από το πρόσωπό της και τις ιστορίες της έπαιρνα τη χαρά και τη δύναμη να συνεχίσω όλη τη σειρά. Έστελνα, θυμάμαι όλους τους ηθοποιούς να μιλήσουν μαζί της, είχε ένα μαγικό τρόπο να σε βάζει μέσα στην ιστορία που φυσικά για εκείνη ήταν πραγματικότητα.

Η μητέρα της φρόντιζε τους αςθενεις στην Σπιναλόγκα σχεδόν όλη τη ζωή της. Για όσα είχε προσφέρει με τόσο αγάπη την ευχαριστώ… Και αυτά που πρόσφερε πιστεύω θα την αγκαλιάσουν εκεί που είναι τώρα. Δείτε την σε ένα απόσπασμα από τα πολλά που ακόμη φιλάω στο κινητό μου και με κάνει να χαμογελάω».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

 

Διαβάστε ακόμα:

Αιμίλιος Χειλάκης: «Το Νησί ούτε τα λεφτά μου δεν μου έχει δώσει»!

Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος του υπόκοσμου»

Ο έρωτας που γεννήθηκε στο «Νησί»

Το Νησί: Πως γυρίστηκε η σειρά – υπερπαραγωγή