Δύο Ξένοι: Γιατί δεν έγινε ποτέ η τρίτη σεζόν; Αυτό θα ήταν το τέλος!

Δύο Ξένοι

«Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου ήταν πολύ σκοτεινό και πικρό.»

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σε συνέντευξη του στο Down Town και στον Πάνο Ζόγκα αποκαλύπτει τους λόγους που δεν έγινε η τρίτη σεζόν της σειράς «Δύο Ξένοι», αλλά και ποιο ήταν το σενάριο σε αυτή για τον Κωνσταντίνο Μαρκορά και την Μαρίνα Κουντουράτου.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν πήγαμε τρίτη σεζόν, παρά το γεγονός ότι είχαμε αρχίσει τις προετοιμασίες. Είχαμε νοικιάσει ένα σπίτι στη Μάνη με τον Δημήτρη για να γράψουμε τα τελευταία δώδεκα επεισόδια. Ξεκινήσαμε να γράφουμε, κάναμε και μια συνάντηση ε την Εβελίνα, η οποία όμως είχε κλείσει ένα δύσκολο και απαιτητικό θεατρικό έργο. Εκεί κάπου συνειδητοποιήσαμε ότι κατά κάποιον τρόπο δεν θα έπρεπε να γίνει. Στενοχωρηθήκαμε, υπήρξαν κάποιες εντάσεις, τελικά, τα πρώτα έξι επεισόδια υπάρχουν πλέον σε κάποιο συνρτάρι και μετά… τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Δύο Ξένοι: Πώς η εγκυμοσύνη της Εβελίνας Παπούλια άλλαξε όλο το σίριαλ!

Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου ήταν πολύ σκοτεινό και πικρό. Οι μόνες κωμικές νότες ήταν από την Ντένη και τη Φλώρα, που στο σενάριο συγκατοικούσαν πια και είχαν αναλάβει το μεγάλωμα των παιδιών. Όλα εξελίσσονται τρία χρόνια μετά. Εκείνος μετακομίζει στο Λονδίνο, εκείνη μεγαλώνει τα δίδυμα. Οπότε η κωμωδία είχε να κάνει με το μεγάλωμα των μωρών. Όλο το υπόλοιπο ήταν σκοτεινό. Η Μαρίνα πλέον έχει αφήσει το πρωινό και κάνει talk show. Εκείνος αποφασίζει να ανεβάσει την Αντιγόνη, κάνει οντισιόν και βλέπει απανωτά flashbacks με τη Μαρίνα. Ένας φίλος του προτείνει να ρίξει την τελευταία του ζαριά. Πηγαίνει στην Αθήνα, έχει επαφή με τα παιδιά και στο τέλος η Μαρίνα λέει το «Ναι» να δουλέψουν μαζί, αφήνοντας τους θεατές να καταλάβουν ότι θα είναι μαζί.»

Δύο Ξένοι: Δεν φαντάζεστε ποια ηθοποιός είχε επιλεγεί αρχικά για τον ρόλο της Φλώρας!