Ανδρέας Γεωργίου: Απάντησε αν θα είναι η Ελένη Βαΐτσου στον 4ο κύκλο του Μπρούσκο

Πώς σχολίασε τις δηλώσεις της για την Κύπρο;

Το δημοφιλές «Μπρούσκο» πήρε το πράσινο φως για τον τέταρτο κύκλο του, όμως, οι συζητήσεις για το αν θα συνεχίσουν όλοι οι πρωταγωνιστές του ήταν πολλές τις τελευταίες μέρες. Στο επίκεντρο βρέθηκε η Ελένη Βαΐτσου, μετά από δηλώσεις της σε συνέντευξη, που άφησε να εννοηθεί ότι θα προτιμούσε να ολοκληρωθεί η σειρά. Η ίδια ωστόσο, μιλώντας στο zappIT, δήλωσε πρόθυμη να συνεχίσει στη σειρά.

Καλεσμένος στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ», ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε για το αν θα δούμε την ηθοποιό στο «Μπρούσκο» και την επόμενη σεζόν: «Αυτό είναι μια κουβέντα με την Ελένη που είχαμε κάνει πολύ πριν τα Χριστούγεννα και η αλήθεια είναι ότι αυτό είχαμε συζητήσει μαζί. Μήπως είναι καλύτερο να τελειώσουμε φέτος και να κάνουμε κάτι καινούριο; Ο κόσμος, όπως κι εμείς, αγαπάει πολύ τη σειρά, αναθεωρήσαμε μετά τα Χριστούγεννα και τώρα είμαστε πολύ κοντά να συνεχίσουμε. Βασικά, πάμε για 4η χρονιά, αν πάνε όλα καλά. Όλοι οι συντελεστές είναι μαζί μας, ηθοποιοί, συνεργεία και τα λοιπάμ ακόμα και η Ελένη». 

Όσον αφορά στις δηλώσεις της Ελένης Βαΐτσου ότι την έχει κουράσει η Κύπρος, ο Ανδρέας Γεωργίου διευκρίνησε: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί έχει γίνει μεγάλη παραξήγηση. Η Ελένη δεν είπε ποτέ ότι την έχει κουράσει η Κύπρος. Την κούρασε το πήγαινε έλα στην Κύπρο».