American Crime Story: Η πρεμιέρα του Versace που έκανε χαμό

Versace

O Γιώργος Σατσίδης συνάντησε τον “δολοφόνο” του Versace!

Στην πρεμιέρα της νεας συγκλονιστικης τηλεοπτικης σειράς του Ryan Murphy, η οποία προβάλλεται και στην Ελλάδα μέσα από το FOX, βρέθηκε ο Γιωργος Σατσιδης. Ο παρουσιαστης του Buzz στην Cosmote TV ειχε την ευκαιρια να μιλησει με το καστ της πλεον πολυαναμενομενης σειρας: Edgar Ramirez, Ricky Martin & Darren Chris. O Edgar Ramirez υποδύεται τον Gianni Versace, η Penelope Cruz την Donatella Versace και  ο Ricky Martin  τον σύντροφο του Gianni, Antonio D’ Amico.

Βασισμένο στο βιβλίο της Maureen Orth «Vulgar Favors», το νέο κεφάλαιο της σειράς «American Crime Story» επικεντρώνεται στη δολοφονία του διάσημου σχεδιαστή Gianni Versace. Ο ξαφνικός θάνατός του συγκλόνισε τη βιομηχανία της μόδας, αλλά και χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως. Η ιστορία του δολοφόνου του, των κινήτρων του, αλλά και τα ερωτηματικά γύρω από το χρονικό της αποτρόπαιας εγκληματικής πράξης, κυριάρχησαν στα μέσα ενημέρωσης τη δεκαετία του ’90. Στην υπόθεση που αποκαλείται ως «το μεγαλύτερο αποτυχημένο ανθρωποκυνηγητό στην ιστορία των ΗΠΑ», οι απαντήσεις δίνονται μέσα από τη ζωή και το μυαλό ενός άνδρα που είχε εμμονή με τον πλούτο, την κοινωνική καταξίωση και την εξωπραγματικά λαμπερό lifestyle του θρυλικου Gianni Versace!

Η σειρά μεταδίδεται στην Ελλαδα κάθε Πεμπτη στις 22.40 και ηδη το πρωτο επεισοδιο καθηλωσε κυριολεκτικά το κοινό το οποιο την περιμενε με πρωτοφανη ανυπομονησια.    Ο Ramirez αποκαλυψε στον Γιωργο οτι εχασε τον υπνο του για μηνες μεχρι να νιωσει οτι εχει μπει στο ρόλο του διασημου σχεδιαστη, ο Ricky Martin ειπε οτι ο ρολος του στην σειρα ειναι το μεγαλο του comeback στην βιομηχανια του θεάματος και γι αυτον ηταν μεγαλο στοιχημα καθως πολλοι θεωρουσαν οτι ειχε «τελειώσει» ενω ο Darren Chris δηλωσε μελετησε τις πιο σκοτεινες πλευρες του δολοφόνου σε σημειο που ζητησε βοηθεια ψυχολογου! Ο ´Ελληνας δημοσιογραφος μας αποκάλυψε οτι στο event που εγινε στο LA το κοινο υποδεχθηκε με επευφημίες, χειροκροτημα ακομα και ουρλιαχτά το θρυλικο καστ της σειράς. “Ηταν μια βραδια που απεπνεε 100% το glamour που συνοδεύει το μυθικό όνομα Versace! Το γεγονος οτι υπαρχουν φημες οτι η οικογένεια εχει θυμώσει με την αποτύπωση της ιστορίας απο τον Ryan Murphy ιντριγκαρει ακομα περισσότερο τους τηλεθεατες!», τονιζει ο Γιώργος Σατσίδης.

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…