9 μήνες: Απόψε η πρεμιέρα της νέας σειράς!

Στις 17:50 στο STAR - Γνωρίστε τους ήρωες...

 9 MHNEΣ… Τόσο θέλει μια ζωή να έρθει στον κόσμο…

Τόσο θέλουν και οι ηρωίδες της σειράς για να αλλάξουν ή να κερδίσουν τη ζωή τους. Κοινό τους στοιχείο η μητρότητα… στο παρελθόν, το παρόν και στο μέλλον…

Τρείς γυναίκες – που είναι συγγενείς – και οι οικογένειές τους, δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια κι αλλάζουν τα πάντα μέσα τους και γύρω τους.

Γύρω από τις τρεις γυναίκες, ένα πάζλ από ήρωες, που κρύβουν τα δικά τους μυστικά και πασχίζουν κι αυτοί να κερδίσουν την ευτυχία με κάθε τρόπο.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Ιωάννα Σιαφκάλη.

Σενάριο: Άννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος, Γιάννης Σπιρώνης

Οι ιστορίες των 5 κεντρικών ηρώων

Η Δάφνη (Ευγενία Σαμαρά), 28 χρονών, είναι η βασική ηρωίδα της σειράς.
Θετή κόρη ενός ζευγαριού αστών, δουλεύει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και από μικρή έχει σαν κύριο σκοπό της να βρει τα ίχνη της αγνοούμενης μητέρας της, η οποία εξαφανίστηκε όταν η ίδια ήταν μωρό. Στο παρόν και μετά από ένα τυχαίο γεγονός, θα ανακαλύψει ένα κύκλωμα τοκογλυφίας, σε Ελλάδα και Κύπρο, το οποίο θα την οδηγήσει στην ίδια της την οικογένεια, και σε έναν επικίνδυνο έρωτα, που δεν δείχνει αυτό που είναι. Επιπλέον, θα φέρει στην επιφάνεια ένα ακόμα μεγάλο μυστικό, που θα τη συγκλονίσει και θα της ανατρέψει όλη της τη ζωή. Γιατί αφορά στο τι έγινε πραγματικά με τη μητέρα της και τι ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι θετοί γονείς της.

Δείτε την Ευγενία Σαμαρά ως «Δάφνη»:

Η Μαρίνα (Μαρία Μιχαήλ) 40 χρονών, παντρεμένη, έχει μια κόρη, που την έκανε με τη βοήθεια δότη σπέρματος, κρυφά από τον άντρα της.

Ζει σε έναν αταίριαστο, τελματωμένο γάμο όταν ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή της ο φυσικός πατέρας της κόρης της, ο Μάνος. Είναι διάσημος stand up comedian, που έχει μόνο λίγους μήνες ζωή, εκτός κι αν βρει μόσχευμα ήπατος. ‘Όμως δεν έχει συγγενείς πρώτου βαθμού και είναι σε αδιέξοδο. Με τη βοήθεια ενός γιατρού, έχει βρει την ύπαρξη της «κόρης» του και της Μαρίνας. Τις προσεγγίζει χωρίς να αποκαλύψει ποιος είναι, ώστε να τους ζητήσει βοήθεια. Όμως ο αμοιβαίος, μεγάλος έρωτας, που προκύπτει με τη Μαρίνα θα αλλάξει την ζωή και των δύο.

Δείτε την Μαρία Μιχαήλ ως «Μαρίνα»:

Η Κρίστη (Αντωνία Χαραλάμπους), 17 χρονών, μαθήτρια Λυκείου, μένει έγκυος και αργεί να το καταλάβει.

Όταν αποφασίζει να κάνει έκτρωση, ο γιατρός διαπιστώνει πως είναι επικίνδυνο για την υγεία της και μπορεί να μην αποκτήσει ποτέ παιδί. Η μικρή μπαίνει σε μεγάλο δίλημμα και αποφασίζει να το κρατήσει. Όταν όμως τα οικογενειακά της προβλήματα αλλά και αυτά της σχέσης της με τον νεαρό σύντροφό της κορυφώνονται, μετανιώνει και δέχεται να το δώσει, κάνοντας συμφωνία με ένα παράξενο κι επικίνδυνο, όπως θα αποδειχθεί, ζευγάρι. Καθώς όμως, η εγκυμοσύνη της προχωρεί, το ένστικτο της μητρότητας ξυπνάει μέσα της και αποφασίζει να κρατήσει το μωρό με κάθε κόστος. Τότε αρχίζει μια περιπέτεια, που ποτέ δεν φανταζόταν.

Δείτε την Αντωνία Χαραλάμπους ως «Κρίστη»:

Ο Μάνος Ραζής (Αλέξανδρος Σταύρου), 38 χρόνων, είναι ένας γοητευτικός, λαμπερός άντρας.

Ορκισμένος εργένης, καλοπερασάκιας και «παρτάκιας», ζει μια ζωή «στο κόκκινο» γεμάτη καταχρήσεις. Πίνει πολύ, ξενυχτάει, αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Χαρισματικός πνευματώδης, με προσωπικότητα και κοινωνική άποψη, στράφηκε από χρόνια στην stand up comedy και κάνει ένα σοφιστικέ one man show με μεγάλη επιτυχία, χάρη στο χιούμορ, τον αυτοσαρκασμό του και την ικανότητα του, να γοητεύει το κοινό. Η γνωριμία του με την κόρη του, η τρυφερότητα, που θα νοιώσει σιγά – σιγά γι’ αυτήν και ο έρωτάς του για τη μητέρα της, θα αλλάξουν τελείως τον χαρακτήρα του και τη στάση του απέναντι στη ζωή.

Δείτε τον Αλέξανδρο Σταύρου ως «Μάνο»:

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου (Νίκος Γαλανός), είναι γύρω στα 55 και πατέρας της Δάφνης.

Είναι μεγαλοδικηγόρος, με έντονη προσωπικότητα, ειδικευμένος στο αστικό δίκαιο. Γοητευτικός και άνετος, με προοδευτικές ιδέες και κοινωνικά λαμπερός. Ένας άντρας – πρότυπο, που η Δάφνη θαυμάζει κι αγαπάει πολύ. Κι εκείνος αντίστοιχα τη λατρεύει. Ωστόσο, πίσω από τη βιτρίνα του «ηθικού» δικηγόρου και οικογενειάρχη, κρύβει κι ένα άλλο πρόσωπο, καθώς είναι ένα από τα στελέχη ενός κυκλώματος τοκογλυφίας, που δρά στην Ελλάδα. Αν και μετανιώνει και θέλει να απαλλαγεί, είναι εγκλωβισμένος και τον εκβιάζουν.

Δείτε την Νίκο Γαλανό ως «Πέτρο»: