Ζώζα Μεταξά: «Δεν μιλάω με τον Λευτέρη Πανταζή! Το ποτήρι ξεχείλισε όταν…»

Ζώζα Μεταξά

«Τελείωσε για μένα μετά από αυτό. Θα έπρεπε κι εγώ να ερωτηθώ σε κάτι που αφορά το παιδί, δεν είναι μόνο δικό του το παιδί».

Στο πλατό του The 2night Show εισέβαλε η Ζώζα Μεταξά, η οποία έκανε τηλεοπτική εμφάνιση μετά από πάρα πολλά χρόνια. Καλεσμένη ήταν η κόρη της, η Κόνι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της επεφύλαξε αυτή την έκπληξη.

[dfp_ads id=236982]

Η Ζώζα Μεταξά αποκάλυψε πως δεν μιλάει πλέον με τον Λευτέρη Πανταζή και η αιτία ήταν ότι η Κόνι τραγούδησε στο μαγαζί μαζί του, κάτι που η ίδια δεν τον ήξερε.

«Ήμουν αντίθετη στο γεγονός να βγει να τραγουδήσει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, όχι για τη φωνή της, γι άλλους λόγους. Ήξερα πώς θα την αντιμετωπίσουν και τι θα συμβεί. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνει. Εκεί δεν μιλούσαμε, ήταν η πρώτη φορά, εκτός από την εφηβεία που είχε έναν δεσμό και την ανέβαζε στη μηχανή και είχαμε τσακωθεί, πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που δεν μιλούσαμε. Δεν το ήξερα, έγινε κρυφά, πίσω από την πλάτη μου. Απλά βγήκε και είπε τρία τραγούδια, δεν ήταν κάτι που της πρόσφερε κάτι, απλά στο μαγαζί που έφερε κόσμο, στον πατέρα της. Ήξερε ότι θα είμαι αντίθετη.

Από τότε δεν μιλάω με τον Λευτέρη, ήταν εκεί που ξεχείλισε το ποτήρι. Τελείωσε για μένα μετά από αυτό. Θα έπρεπε κι εγώ να ερωτηθώ σε κάτι που αφορά το παιδί, δεν είναι μόνο δικό του το παιδί. Εσύ Γρηγόρη, θα έλεγες στην κόρη σου, 26 χρονών, “μην το πεις στη μαμά σου γιατί θα έχουμε αντιδράσεις”; Δεν έχω πάρει τίποτα από τον Λευτέρη, μόνο κάτι σακούλες με τα ρούχα μου, όταν έφυγα από τον Λευτέρη τίποτα άλλο. Βγήκε αυτό επειδή άφηνα τον Λευτέρη να λέει ότι θέλει. Παρ’ όλα αυτά τον αγαπάμε, είναι καλό παιδί, είναι ο μπαμπάς της Κωνσταντίνας, έχει τα υπέρ και τα κατά, όπως όλοι μας», είπε η Ζώζα Μεταξά.