YFSF: Η αυστηρή κριτική στην Σοφία Κουρτίδου για την μεταμφίεση σε Άννα Βίσση

«Δε μου θύμισε την Άννα Βίσση καθόλου»

«Δε θέλω να ξέρω» τραγούδησε η Σοφία Κουρτίδου ως Άννα Βίσση και μάλιστα συγκινήθηκε, φορτισμένη από το τραγούδι. Ωστόσο η κριτική δεν ήταν η αναμενόμενη αφού οι κριτές είχαν πολλά να πουν…


Δείτε εδώ την εμφάνιση της Σοφίας Κουρτίδου ως Άννα Βίσση!

Τάκης Ζαχαράτος
: «Το τραγούδι αυτό είναι το σπουδαιότερο τραγούδι που έχει πει για μένα η Άννα Βίσση. Η Άννα, κι εγώ που προσπαθώ, είναι πολύ δύσκολο να την μιμηθείς, έχει μια δική της χροιά, μια δική της σκηνική παρουσία, έχει μια μαγεία, ότι ποτέ δεν επαναλαμβάνεται. Η ένστασή μου είναι, το ότι είσαι σπουδαία τραγουδίστρια στο έχω ξαναπεί και το ξέρεις, εμένα δε μου θύμισε την Άννα Βίσση καθόλου.»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η φωνή σου δεν έμοιαζε αλλά ήταν εντυπωσιακή. Αυτό το τραγούδι απαιτεί μια βαθιά γυναικεία υπόσταση και ένα απίστευτο βούλιαγμα το οποίο δε το είδα. Δεν ξέρω αν μπορώ να το δω ή άν κάποιος μπορεί να το μεταβιβάσει ή να το νιώσει χωρίς να το ζει. Δε το ξέρω γιατί δεν είμαι ούτε ηθοποιός, ούτε τραγουδίστρια, αλλά ξέρω ότι δε το είδα. Μένω στο ότι η φωνή σου είναι μια πάρα πολύ ωραία φωνή»

Αλέξανδρος Ρήγας: «Σοφία έκανες μια αυτάρεσκη επίδειξη των φωνητικών σου δυνατοτήτων που είανι ούτως ή άλλως πολύ καλές, αλλά έχω την αίσθηση ότι έμεινες μόνο εκεί. Εντελώς αυτάρεσκο αυτό, αλλά θέλω να ξέρεις ότι όλο το υπόλοιπο, η υποκριτική, αίσθηση μίμησης, αύρα, ήταν όλο λάθος, ήταν off εντελώς»

Μπέσσυ Μάλφα: «Είμαι σίγουρη ότι το έζησε, αλλά το έζησε η Σοφία, δεν είδαμε την Άννα Βίσση. Όμως, το τραγούδησες μοναδικά, ήταν δική σου η ερμηνεία, έκανες κάποια πράγματα δύσκολα που κάνει η Άννα, τα οποία για εμένα αυτά την κάνουν και ροκ ταγουδίστρια κάποιες στιγμές. Της αρέσει πολύ που φέυγει λαιμό στις ψηλές και είδα ότι το προσπάθησες, δε σου πέτυχαν όλες, αλλα οι περισσότερες ήταν και νομίζω ότι εκεί, στις ψηλές βγαίνει και η δραματικότητα. Από την άλλη είναι και μια σπουδαία ηθοποιός, καταλαβαίνεις ότι εσύ είσαι ακόμα στην αρχή, όμως η προσέγγιση ήταν δυνατή.»

Δείτε την κριτική:

//www.youtube.com/embed/1yLvDa0M9xk