Ξέσπασμα Κατσούλη κατά Βερύκιου: «Αγγίζει τα όρια της αγένειας…»

Κρατερός Κατσούλης

«Είχε βρίσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα» - «Μπορώ να πω με χαριτωμένο τρόπο το οτιδήποτε;»

Την συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο περιοδικό People σχολίαζαν στον αέρα της εκπομπής “Στα καλά καθούμενα” και σε κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στον Δήμο Βερύκιο. Ο Κρατερός Κατσούλης δεν μάσησε τα λόγια του και ξέσπασε κατά του γνωστού δημοσιογράφου.

«Είναι ένας άνθρωπος που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της αγένειας. Είδα ένα στιγμιότυπο, στο οποίο δεν καταλάβαινα αν έβλεπα καλά και αν άκουγα καλά. Αποκάλεσε τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ένα υποκοριστικό. Αποκάλεσε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο με ένα υποκοριστικό που εγώ δεν μπορώ να το επαναλάβω. Είναι παράβαση, απαγορεύεται να προσφωνούμε κάποιους ανθρώπους που έχουν ένα αξίωμα. Είπα εκείνη την ώρα “γιατί;”. Δεν είναι ωραίο παράδειγμα.

Το να μη μιλάς σωστά και να είσαι αγενής δεν μπορεί να είναι ποτέ δικαιολογία για να κάνεις νούμερα. Νούμερα δεν κάνουμε γι’ αυτό τον λόγο. Νούμερα κάνουν γιατί μιλάνε και αναλύουν την επικαιρότητα, γιατί υπάρχουν απόψεις και γιατί μπορεί να είναι αιχμηρός. Αυτό, σύμφωνοι. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με έλλειψη τρόπου και αγένεια. Είχε βρίσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα. Εάν εγώ πω κάτι ποινικό στον αέρα, αυτό που είπε για τον ΠτΔ ήταν ποινικό, αν το πω χαριτωμένα, τι σημασία έχει; Μπορώ να πω χαριτωμένα το οτιδήποτε;», είπε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης!