Ξέσπασμα για Survivor: «Θέλουν να κάνουν ντόρο! Βλέπουν πως ο Ντάνος νευριάζει και…»

Ντάνος

Το ξέσπασμα της θείας του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τη διαμάχη στο Survivor με τους Μαχητές. Τι λέει για τον Ντάνο;

Το γεγονός με το σκαλί που δεν πάτησε ο Ντάνος σε αγώνισμα του Survivor, έχει προκαλέσει ρήξη ανάμεσα στις δυο ομάδες, τους Μαχητές και τους Διάσημους.

Μιλώντας στο  Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου, η θεία του Γιώργου Αγγελόπουλου, Στράνζκα Σουλτάνη αποκάλυψε: «Εδώ στο νησί έχουν στενοχωρηθεί πολύ όλοι με αυτήν την εξέλιξη και με τα όσα ακούστηκαν από τους Μαχητές. Γιατί όλοι ξέρουν τον Γιώργο από μικρό παιδί».

Ποια είναι η γνώμη της για το συμβάν;
[dfp_ads id=236982]

«Όταν τρέχεις τόσο γρήγορα δεν ξέρεις πού πατάς. Είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι παίχτες έχουν ατυχήματα; Ο Γιώργος πάντα παίζει τίμια. Και στο «Survivor» και στην κανονική ζωή.. Αυτό το ξέρουν όλοι».

«Θέλουν να κάνουν ντόρο. Και επειδή βλέπουν πως ο Γιώργος νευριάζει όταν τον αδικούν, ποντάρουν σε αυτό. Ένα θα σας πω: Εδώ μέχρι και ο Κώστας Κοκκινάκη, που ήταν ο πιο ήρεμος παίκτης στο παιχνίδι, βγήκε από τα ρούχα του. Αυτό σημαίνει πως για να το κάνει αυτό αδικήθηκε.»

«Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει κάνει τόσο καλό για αυτό τον τόπο. Κανείς δεν έχει διαφημίσει τόσο τη Σκιάθο. Ο Γιώργος κάνει πάντα το καλό, βάζει πάνω από όλα τον συνάνθρωπο και τρέχει χωρίς να λογαριάζει τον κίνδυνο. Ακόμα και τότε που έσωσε δυο ανθρώπους από πνιγμό στη θάλασσα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!