Ξέσπασε η Καίτη Φίνου για τα δημοσιεύματα! «Είναι ντροπή!»

Καίτη Φίνου

Η Καίτη Φίνου αποκαθιστά την αλήθεια γύρω από δημοσιεύματα που αφορούν την ίδια αλλά και πρόσωπα του συγγενικού της περιβάλλοντος.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Καίτη Φίνου θέλησε να ξεκαθαρίσει γύρω από δημοσιεύματα που έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα και αφορούν σε εκείνη, αλλά και στην αδελφή της.

«Ούτε πείνασα, ούτε θα πεινάσω»

«Συγγνώμη, γιατί γράφτηκε κάτι σε μια εφημερίδα ότι εγώ πεινάω. Πέστε μου! Φαίνομαι άνθρωπος που πεινάει ή ότι θα πεινάσω; Γράφτηκε τίτλος για να πουλήσει η εφημερίδα. Ούτε πείνασα, ούτε θα πεινάσω, ούτε στο δρόμο θα μείνω. Να τα πω αυτά τα πράγματα. Γιατί και τις αδελφές μου έχω – απλώς εντάξει θα κοιμάμαι σε ένα σαλόνι, δεν έχουν πέντε δωμάτια, τι να κάνουμε, δύο αδελφές έχω. Θα πήγαινα και στις αδελφές μου να μείνω αν δεν ήταν το Σπίτι του Ηθοποιού. Καλά που υπάρχει το Σπίτι του Ηθοποιού και μη το λέμε απαξιωτικά. Το συζητάω τώρα γιατί κάποιοι λένε πως κατάντησε. Είναι ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο. Είναι ευλογημένος ο άνθρωπος που μπορεί να έχει αυτή την εποχή 24 ώρες/24ωρο ζέστη το χειμώνα, κρύο το καλοκαίρι, το φαγητό του και να κάνει τη δουλειά που θέλει πάνω από όλα, γιατί στο θέατρο δεν μπορώ να δουλέψω και να συντηρήσω ένα σπίτι με τα λεφτά που παίρνουμε.»

Για την υγεία της αδελφής της

«Δεύτερον, θέλω να πω κάτι άλλο. Έχω μια αδελφή που δίνει μάχη με τον καρκίνο κάποια χρόνια. Χθες δημοσιεύτηκε σε κάποια sites ότι χειρουργήθηκε. Πήγα στο σπίτι της να μείνω μαζί της γιατί έφευγε ο άντρας της για τη δουλειά του και τη βλέπω έτοιμη να λιποθυμήσει. Και μου λέει «Καίτη θα χειρουργηθώ και μου το κρύβετε;» Και προχθές είχε κάνει χημειοθεραπεία. Είναι ντροπή! Θα έπρεπε κάποιος να με πάρει ένα τηλέφωνο!»

Για το ότι εργάζεται ως ξεναγός

«Όσον αφορά στα δημοσιεύματα ότι δουλεύω σαν ξεναγός, ξεναγός σημαίνει να πας σε σχολή, να έχεις ένα χαρτί και να δουλέψεις. Εγώ συνόδευα κόσμο ενός μεγάλου τουριστικού γραφείου την περίοδο του Πάσχα τρεις χρονιές, εποχική δουλειά για να έχω το έξτρα χαρτζιλίκι. Πολύ θα ήθελα να είμαι ξεναγός, μην παρεξηγηθούν οι ξεναγοί και το τουριστικό γραφείο ελπίζω να μου ξαναδώσει δουλειά. Γιατί οι ξεναγοί όλοι μπορεί να επαναστατήσουν. Όχι, δεν έχω κανένα δίπλωμα και δεν γνωρίζω τίποτα. Είναι αμαρτία το να γράφονται πράγματα. Δεν πονάω για τίποτα. Ούτε για την αδελφή μου δεν πονάω, αισθάνομαι υπερήφανη που είναι μια μαχήτρια της ζωής. Έχω και οικογένεια πίσω μου. Έχω αδελφές! Έχω τον ανιψιό μου που είναι στο Λονδίνο και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει γιατί γράφουν πάλι έτσι; Για την αδελφή μου μια συγγνώμη να ζητήσουν» ανέφερε συγκεκριμένα η Καίτη Φίνου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!