X Factor: Έρχεται το 4o live! Ποιοι θα καταφέρουν να μείνουν στο show;

X Factor

Όλα όσα θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης…

Στη σκηνή του τέταρτου live του The X Factor 2, απόψε στις 9.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα… ζωντανέψει ξανά η μεγάλη – πλατινένια – επιτυχία «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Νίκο Βουρλιώτη, ενώ ο τελευταίος θα τραγουδήσει και γνωστά αγαπημένα κομμάτια.

[dfp_ads id=236982]

Έκπληξη της βραδιάς ο Μπάμπης Στόκας που θα ερμηνεύσει παλιές και νέες επιτυχίες του. Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου, που θα ξεσηκώσουν τους τηλεθεατές αλλά και το κοινό στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου, υποδεχόμενος στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα.

Όσο για τους εννέα πια, διαγωνιζόμενους του “The X Factor 2» τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν κάθε φορά αποχωρεί ένας από αυτούς. Από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα τρεις διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου δύο διαγωνιζόμενοι κι από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα δύο γκρουπ.

Όλη την εβδομάδα οι εννέα φιναλίστ δουλεύουν πυρετωδώς με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά του live. Τα χορευτικά που συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο τέταρτο live του X Factor είναι:

Ομάδα Γιώργου Μαζωνάκη: Ο Βασίλης Πορφυράκης με το «Μα που να πάω» (Θέμης Αδαμαντίδης) και ο Παναγιώτης Κουφογιάννης με ένα medley του Παντελή Παντελίδη.

Ομάδα Τάμτα: Ο Σάββας Σαββίδης με «Τις νύχτες ντύνομαι παιδί» (1550), ο Αλέξανδρος Νότας με το “Thinking out loud” (Ed Sheeran) και ο Αλέξανδρος Σαγκούρης με το «Ανήκω σ’ εμένα» (Γιώργος Μαζωνάκης).

Ομάδα Γιώργου Παπαδόπουλου: Η Σούλα Ευαγγέλου με το «Άσε με» (Λίτσα Διαμάντη) και η Θάλεια Τσιατίνη με το “Love on the brain” (Rihanna).

Ομάδα Μπάμπη Στόκα: Οι Coda Project με το «Φοβάμαι» (Μπλε) και οι Dee Vibes με το «Φοβάμαι (δεν είναι ο κόσμος σου αυτός) Ρόδες» (Ελευθερία Αρβανιτάκη).

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room,  η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι εννέα συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους και στο τέταρτο live θα αποχωρήσει ένας διαγωνιζόμενος.

Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινώσει τους επτά διαγωνιζόμενους με τις περισσότερες ψήφους που συνεχίζουν στο πέμπτο live. Οι δύο που απομένουν τραγουδούν από ένα κομμάτι δικής τους επιλογής και οι κριτές αποφασίζουν ποιος τελικά φεύγει.

Εννέα διαγωνιζόμενοι παίρνουν θέση για το τέταρτο live του “The X Factor”, την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.