X Factor: Επίθεση της Τάμτα στην Νωαίνα! «Ήταν άδικο!»

X Factor

Σε αμηχανία η Νωαίνα στο φινάλε του 5ου X Factor!

Σκληρή παρατήρηση από την Τάμτα στην Νωαίνα λίγο πριν το τέλος του 5ου X Factor! Η Χριστιάνα Μπούνια και η Νωαίνα ήταν οι διαγωνιζόμενες του X Factor που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού και μονομάχησαν στο τέλος του 5ου live του show. Η Χριστιάνα Μπούνια με το Τζιβαέρι και η Νωαίνα με ένα τραγούδι δικό της. Η Τάμτα όχι μόνο υποστήριξε το «αηδόνι της», όπως αποκαλεί τη Χριστιάνα Μπούνια από την πρώτη στιγμή, αλλά με μία επίθεση στην Νωαίνα, χαρακτήρισε αδικία το γεγονός ότι πήρε περισσότερο χρόνο από τη διαδικασία για να πει το κομμάτι της.

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο show και την τελική μονομαχία των δύο κοριτσιών…

Τα σκληρά λόγια της Τάμτα…

«Η Νωαίνα μου άρεσε πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή και στη συνέχεια, αν και υπήρξαν στιγμές και live που της έχω κάνει όχι και τόσο καλή κριτική. Παρ’ όλα αυτά ξέρει ότι μου αρέσει πάρα πολύ για το όραμα της, για το τι θέλει να κάνει καλλιτεχνικά, δοκιμάζεται, γράφει όπως φάνηκε και πολύ όμορφα. Θα σου το πω γιατί είναι καλό να ξέρετε και τα όρια σας όλοι… ήταν λίγο άδικο αυτό που έκανες τώρα.

Ήταν άδικο όχι επειδή είπες το τραγούδι σου. Πολύ καλά έκανες και είπες το τραγούδι σου και χαίρομαι πάρα πολύ που ακούστηκε αυτό το ωραίο τραγούδι σου, αλλά πήρες πολύ χρόνο και τραγούδησες. Δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω. Όποιος είναι να καταλάβει θα καταλάβει. Καταλαβαίνω ίσως να μην ήθελες να κόψεις το κομμάτι σου στα μισά, αλλά εδώ υπάρχει ένας χρόνος που δίνεται στον κάθε διαγωνιζόμενο να δείξει αυτό που έχει να δείξει. Εννοείται για πάρα πολλούς λόγους θα στηρίξω το κορίτσι μου, το αηδονάκι μου που επίσης θεωρώ ότι έχει να δώσει πάρα πολλά και διαφορετικά» σχολίασε η Τάμτα, με την Νωαίνα να έρχεται σε αμηχανία, σε μια διαδικασία που ούτως ή άλλως είναι πολύ αγχωτική για τους διαγωνιζόμενους.