World Party: Επιστρέφει για τον δεύτερο γύρο!

Γυρίζουν τον κόσμο, κάνουν τρέλες που κάθε ανήσυχη ψυχή θα ζήλευε, αψηφούν τον κίνδυνο, ζουν στα άκρα!

Λάτρεις των ταξιδιών και της αδρεναλίνης, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν σταματούν να κάνουν εξορμήσεις σε γωνιές των πέντε ηπείρων και να οργανώνουν ένα ατελείωτο party… ένα «World Party»!

Μετά από μία σεζόν με συναρπαστικά ταξίδια, μοναδικές εμπειρίες, δυνατά γέλια και έντονες συγκινήσεις, οι δύο συνοδοιπόροι γεμίζουν τις βαλίτσες τους με ακόμα περισσότερη όρεξη και ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες. Το «World Party» έρχεται τον Φεβρουάριο στον Alpha, ακόμα πιο ριψοκίνδυνο, πιο διασκεδαστικό, με νέους προορισμούς και ιδιαίτερες προκλήσεις.

Οι στέπες της Μογγολίας, η Γη του Πυρός και η ζούγκλα του Αμαζονίου είναι μόνο τρία από τα μέρη που θα επισκεφθούν. Εκεί, ο Σάκης και ο Γιώργος ξεφεύγουν πάλι από την πεπατημένη και κάνουν όσα άλλοι δεν τολμούν. Ζουν σαν νομάδες στην έρημο, προσπαθούν να επιβιώσουν στα Ιμαλάια του Νεπάλ, αναζητούν τη βοήθεια μάγων και σαμάνων, τρώνε φίδια, τεστάρουν την αδρεναλίνη τους σε γκρεμούς. Έρχονται σε επαφή με τους ντόπιους, μεταμορφώνονται σε χορευτές, κάνουν φάρσες, παλεύουν με επαγγελματίες παλαιστές και όπως πάντα, κοντράρονται με την πρώτη ευκαιρία.


Προσδεθείτε, γιατί το ταξίδι αυτό θα είναι απρόβλεπτο. Με τον Σάκη και τον Γιώργο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ…

Έρχεται τον Φεβρουάριο στον Alpha…