The Voice – Τελικός: Ο Γιώργος Καπουτζίδης τρόλαρε ξανά τους coaches! Με φούστα στη σκηνή! Η αντίδραση του Ρουβά…

The Voice

Απίστευτος ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής! Πανικός στο πλατό…

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον τελικό του The Voice, αποφάσισε να κάνει ακόμα μία έκπληξη στους τέσσερις coaches. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής ξέρει πάντα πως να κλέβει την παράσταση και το κάνει με… αριστουργηματικό τρόπο.

[dfp_ads id=236982]

Στον περσινό τελικό, πραγματικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε δώσει… ρέστα με το ευφάνταστο τραγούδι που είχε ετοιμάσει για τους coaches, οι οποίοι σχεδόν «έκλαιγαν» από τα γέλια. Η αντικατάσταση των στίχων που είχε κάνει τότε στα συγκεκριμένα τραγούδια ήταν εξαιρετική και όλος ο κόσμος είχε απολαύσει την «παράστασή» του!

Δείτε εδώ live ότι γίνεται στον τελικό!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απέδειξε γι’ ακόμα μία φορά πως ο συγκεκριμένος ρόλος του ταιριάζει… γάντι! Πέρυσι είχε λάβει τα εύσημα απ’ όλους τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το The Voice και αναμφίβολα δεν θα μπορούσε να υπήρχε κάποιος καλύτερος.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής επανήλθε και φέτος δυναμικά στη σκηνή του show. Αρχικά είπε πως δεν έχει ετοιμάσει κάποιο τραγούδι, λόγω φόρτου εργασίας, καθώς ακολουθεί αύριο ο τελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Στη συνέχεια, όμως, έδειξε πως έκανε… μπλόφα!

Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και τελικά ο ίδιος αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του ρεσιτάλ. Ο Καπουτζίδης πήρε τέσσερα συγκεκριμένα τραγούδια των coaches και η αλλαγή των στίχων που έκανε, ήταν γι’ ακόμα μία φορά «μυθική».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε, συγκεκριμένα, παραλλαγή στα τραγούδια «Που να βρω μια να σου μοιάζει» του Κωστή Μαραβέγια, «Madame» του Πάνου Μουζουράκη, «Αναπάντητες κλήσεις» της Έλενας Παπαρίζου και «Άντεξα» του Σάκη Ρουβά.

Στην περίπτωση του Σάκη Ρουβά, μάλιστα, ο παρουσιαστής φόρεσε και φούστα, κάτι που προκάλεσε έκπληξη. Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρόσφερε γι’ ακόμα μία φορά άφθονο γέλιο και κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Δείτε την έκπληξη που ετοίμασε ο Γιώργος Καπουτζίδης στη σκηνή του The Voice…