The Voice: Ολοκληρώνονται τα Battles ξεκινούν τα Knockouts!

The Voice

Με το πέμπτο Βattle ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση για το «The Voice of Greece» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ απόψε στις 21.00.

Οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς μετά από τα Battles του The Voice θα έχουν συγκεντρώσει συνολικά 18 παίκτες ο καθένας στην ομάδα του. H επόμενη φάση ξεκινά αύριο Τετάρτη 29 Νοεμβρίου με τα Knockouts όπου το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους coaches.

Θα δούμε τους coaches να φτιάχνουν έξι τριάδες με τους παίκτες της ομάδας τους.

[dfp_ads id=236982]

Οι τρεις παίκτες εμφανίζονται μαζί στο stage και τραγουδά ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι. Οι coaches επιλέγουν μόνο έναν παίκτη από τους τρεις, με τον οποίο θα συνεχίσουν μαζί στα Cross Battles, τα οποία θα είναι live. O κάθε coach έχει όμως τη δυνατότητα να κλέψει δύο παίκτες, καθ’ όλη τη διάρκεια των Knockοuts και να τους εντάξει στην ομάδα του. Έτσι συνολικά, στην επόμενη φάση, στα Cross Battles, κάθε coach συνεχίζει με 8 παίκτες στην ομάδα του.

Όσοι παίκτες καταφέρουν να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο των Knock Οuts, θα συνεχίσουν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, όσο προχωρούν στην τελική φάση του μεγαλύτερου μουσικού σόου του πλανήτη.

O παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι μαζί τους στη σκηνή, ενώ η Λάουρα Νάργες θα υποδέχεται τους παίκτες που κερδίζουν με τις οικογένειές τους στα παρασκήνια.