The Voice: Το μήνυμα της Χρύσας Σιγάλα μετά την αποχώρηση της

Χρύσα Σιγάλα

Τι αναφέρει η παίκτρια της Έλενας Παπαρίζου που δεν κατάφερε να περάσει στα live του The Voice;

Τρεις δυνατοί παίκτες από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου βρέθηκαν να αναμετριούνται στα knock outs του The Voice για μια θέση στα live του show. Ο Μάικ Αραϊζόγλου, ο Γιάννης Ζαφειρίου και η Χρύσα Σιγάλα, με τον πρώτο να παίρνει τελικά την πρόκριση. Μετά την αποχώρηση της από το show, η Χρύσα Σιγάλα με μια δημοσίευση της στα social media θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτή τη διαδρομή του The Voice, μιας και το μοντάζ δεν βοήθησε να ειπωθούν τηλεοπτικά.

[dfp_ads id=236982]

«Καλημέρα σε όλους,
δυστυχώς, στην χθεσινή μας εμφάνιση έγιναν πολλές “περικοπές» και δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε δια μικροφώνου και οθόνης τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας στηρίζουν.

Θα ήθελα λοιπόν από αυτό εδώ το ελεύθερο βήμα να σας ευχαριστήσω όλους σας πάρα πολύ για την στήριξη και την αγάπη που μου δείχνεται σε όλη τη διαδρομή του The Voice -και όχι μόνο- αφού είσαστε πάντοτε δίπλα μου έμπρακτα και με ειλικρίνεια.
Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, και δοκίμασα τον εαυτό μου μουσικά.
Ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου, που είναι μαζί μου σε κάθε μου βήμα, με αγάπη και τους ΦΙΛΟΥΣ μου που είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου.

Συγχαρητήρια στους συνοδοιπόρους μου και εύχομαι σε όλα τα παιδιά να ακολουθούν με πίστη το όνειρό τους πάντα, ότι και να γίνει..!

Σας φιλώ,
σας αγαπώ.
Χ.Σ.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!