The Voice: Έκλεισε ως κριτής στο show του ΣΚΑΪ!

The Voice

Το παραδέχτηκε on camera πως θα κάτσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες του The Voice!

Το χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, «προκάλεσε» τις δηλώσεις από τον Πάνο Μουζουράκη, γύρω από το αν θα είναι ένας από τους coach του The Voice που μετακόμισε στον ΣΚΑΪ.

[dfp_ads id=236982]

Ο Πάνος Μουζουράκης μπορεί να μας παίδεψε, αλλά παραδέχτηκε πως έκλεισε!«Μέχρι σήμερα το πρωί που με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε ότι θα είσαι, ούτε εγώ δεν το ήξερα. Οπότε φαντάζομαι ότι η Κατερίνα κέντρισε το ενδιαφέρον κάποιον και λένε «Κάτσε για να το λέει η Κατερίνα, κάτι θα ξέρει» και κάποιο δίκιο θα έχει, οπότε με πήραν τηλέφωνο και μου το πρότειναν και ουσιαστικά το deal έκλεισε. Εντάξει η πρόταση είχε πέσει πιο νωρίς, αλλά μέχρι τώρα ήμασταν στη φάση χμμμ και σήμερα ήρθαν και με έπεισαν αφού το είπε η Κατερίνα. Η πρόταση έγινε κατευθείαν από το γραφείο παραγωγής. Με τον ΣΚΑΪ δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Θα είμαι στο The Voice, δεν ξέρω αν είμαι υπέρ του να είμαι, αλλά φαντάζομαι ότι για να κάνεις κάτι είσαι υπέρ αυτού.»

Για το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν ήταν ιδιαιτέρως θετικός ως προς τα talent shows…

«Ναι, αλλά κοίταξε να δεις πως μου το έφεραν… «Θα μπορέσεις να βοηθήσεις νέα άτομα να ανακαλύψουν το όνειρό τους και θα πάρεις και πάρα πολλά λεφτά». Οπότε σκέφτηκα γιατί όχι; Το The Voice είναι ας πούμε ένα βήμα, αλλά δεν είναι να πεις ότι από εκεί και πέρα η καριέρα απλώνεται μπροστά σου.»