Βίκυ Καγιά: «Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες»

Βίκυ Καγιά

Τι απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Βίκυ Καγιά;

Από τη μία η Βίκυ Καγιά, από την άλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου και στη μέση οι δημοσιογράφοι να ρωτούν για την κόντρα τους. Τελευταία συνάντηση στα MadWalk, με την Βίκυ Καγιά να εκνευρίζεται ελαφρώς και να δίνει την οριστική απάντησή της στο θέμα.

«Θα σας πω κάτι που είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό. Σας σέβομαι πάρα πολύ για τη δουλειά που κάνετε. δεν έχω αρνηθεί ποτέ να σας μιλήσω και αντιλαμβάνομαι σε πόσο σκληρές συνθήκες δουλεύετε και τι πρέπει να αντιμετωπίζετε για να έχετε τις δουλειές σας και να είσαστε καλά. Δεν σας έχω αρνηθεί ποτέ να κάτσω και να σας μιλήσω. Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά. Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και 2 εν δυνάμει 4, δεν έχει υπάρξει ένας άνθρωπος να πει ότι έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ή ίντριγκα μεταξύ μας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω πέρα από ό,τι από την καρδιά μου σας έχω πει. Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες γιατί δεν έχω κάτι να πω, ειλικρινά», είπε η Βίκυ Καγιά.

Οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν αμέσως την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι εκείνη έδωσε την απάντησή της: «Εγώ πάντα έχω έναν καλό λόγο και μια καλησπέρα και μια αγκαλιά για όλους. Δεν υπάρχει κάτι από τη μεριά μου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει πραγματικά και ό,τι ζητάει η καρδούλα του και με ό,τι είναι χαρούμενος. Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ να στηρίξουμε Έλληνες σχεδιαστές, βιοτεχνίες, καλλιτέχνες και να δώσουμε ένα ωραίο show για τον κόσμο. Να πούμε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, αγάπη και χαμόγελα».