Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Join Us

Σήμερα στις 18:00 στον ΣΚΑΙ.

Το Σάββατο 28 Μαΐου: Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια περιγράφει τους λόγους που αρέσει τόσο πολύ η εκπομπή της και γιατί αυτό την συγκινεί. Δηλώνει πως τρώει σοκολατάκια κάθε μέρα και εξηγεί γιατί βαρέθηκε να ακούει σχόλια για την εικόνα της.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Ευθύμη Ζησάκη. Ο ηθοποιός εξηγεί γιατί παράτησε την ιατρική, θυμάται ιστορίες από την εποχή που ήταν τσολιάς στα ανάκτορα και μιλάει για σχέσεις και οικογένεια.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει συγκλονιστικό κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι. Αναλύουν το κομψό στιλ της Diane Kruger. Φτιάχνουν μοναδικό στιλ με χειροποίητα, ξύλινα αξεσουάρ. Γυμνάζονται με callisthenics, μια προπόνηση εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα για ένα όμορφο και δυνατό σώμα.

Βρήκαν τον τρόπο να ανακτήσουν τη χαμένη νεότητα και λάμψη. Γεμίζουν τις ρυτίδες στο σπίτι με θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν ένεση ή να πάμε στον δερματολόγο. Διακοσμούν το μπαλκόνι για να περνούν όλοι  τέλεια τις καλοκαιρινές βραδιές.

Μαθαίνουν να κάνουν τα μαγικά πλάνα που βλέπουν στο σινεμά. Αυτά που γίνονται με το drone και την action camera.

Δείχνουν πως να προστατεύει κάποιος την ευαίσθητη επιδερμίδα από τον ήλιο και πως να αντιμετωπίζει τις δρωτσίλες που έρχονται το καλοκαίρι στο δέρμα του μωρού.